ŞANLIURFA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı görevine atanan Osman Mutlu, görevlendirilmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Mutlu, birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak Şanlıurfa’nın her noktasında teşkilat çalışmalarını güçlendireceklerini söyledi.

Yeni görevine ilişkin yazılı bir açıklama yayımlayan Osman Mutlu, kendisini bu göreve layık gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek, görevi büyük bir onur ve sorumluluk olarak kabul ettiğini ifade etti.

MHP’nin birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, milli duruşun ve vatan sevgisinin adresi olduğunu belirten Mutlu, teşkilatın tüm kademelerinde istişareyi, dayanışmayı ve ortak aklı esas alacaklarını kaydetti.

Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinde ve mahallelerinde vatandaşlarla iç içe olacaklarını vurgulayan Mutlu, “Teşkilatlarımızın her kademesinde birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek için var gücümüzle çalışacağız. Ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil kucaklayan bir anlayışla hareket edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kapılarının hem dava arkadaşlarına hem de vatandaşlara sonuna kadar açık olacağını dile getiren Mutlu, amaçlarının güçlü teşkilat yapısıyla Şanlıurfa’ya hizmet etmek, milletin beklentilerine cevap vermek ve partiyi daha ileri noktalara taşımak olduğunu belirtti.

Açıklamasında daha önce görev yapan il başkanlarına, yöneticilere ve teşkilat mensuplarına da teşekkür eden Mutlu, bugüne kadar emek veren herkese şükranlarını sundu.

Mutlu, mesajını “Rabbim birliğimizi daim, kardeşliğimizi güçlü eylesin.” temennisiyle tamamladı.