ASKON’dan önemli öneri: Siyasiler Ankara’ya …

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, geçtiğimiz günlerde kurulan kabineye atamaların devam ettiğini belirterek bu atamalarda da Urfa’ya da yer verilmesi gerektiği konusunda görüş bildirdi.

964 kez okundu.
ASKON’dan önemli öneri: Siyasiler Ankara’ya … Advert

Şahin, “Son 16 yılda tercihini iktidar partisinden yana kullanan Şanlıurfa, barındırdığı başlıca Tarım ve Turizm potansiyeli ile hükümet kanadında Bakan Yardımcılığı, Genel Başkan Yardımcılığı, Cumhurbaşkanına bağlı ofis ve kurullarda üst düzey görevleri çoktan hak etmiştir.” diye konuştu. Şahin, “İktidar Partisine gerek yerel ve gerekse genel seçimlerde desteğini hiç esirgemeyen Şanlıurfa’mız 2002 yılından bu yana yüksek oy oranıyla iktidara büyük destek vermiştir. Ülke olarak hükümetimiz tarafından belirlenen 2023 hedeflerine topyekûn ulaşabilmemiz için illerimizin gelişme hızı fevkalade önem taşımaktadır. İlimiz bu hedeflere ulaşmak için, katkı sağlama potansiyeline sahip olup bu potansiyeli gerektiği gibi değerlendiremediğinden arzu edilen sosyal ve ekonomik gelişmeyi maalesef sağlayabilmiş değildir. Şanlıurfa’nın cazibesinin arttırılması gerekmektedir. Hükümetimiz Şanlıurfa için bugüne kadar pozitif ayrımcılık yapmış, hizmete susayan ilimiz son yıllarda gelen yatırımlarla atağa geçmiştir. Bu güçlü yatırımları ve birlikteliğimizi pekiştirmek, yarım kalan projelerin tamamlanması ve bu sayede ilimizin gelişmesinde olumlu neticelere ulaşmak adına Şanlıurfa’mızın bu dönemde de Bakan Yardımcılığı, Genel Başkan Yardımcılığı, Cumhurbaşkanına bağlı ofis ve kurullarda üst düzey görev verilmesini arzu etmekteyiz.

HALKIN BEKLENTİSİNİ GENEL MERKEZE İLETMELERİNİ İSTİYORUZ

Bu beklentilerin karşılanmasında STK’lar her ne kadar aktif rol almak isteseler de, maalesef bazı siyasi çevreler, tarafgirlik moduna girerek STK’ları eleştirmektedirler. Bu yüzden iş dünyası temsilcisi olarak Parti İl-İlçe başkanları ve Yerel Yönetimler başkanlarının Ankara’ya çıkarma yapmalarını ve halkın beklentisini Genel Merkeze iletmelerini istiyoruz. Siyasetçinin görevlerinden biri de yereldeki taleplerin Genel merkezlerine ulaştırmalarıdır. Bu sorumluluklarını yerine getirmelerini bekliyoruz.”

 

ASKON’dan önemli öneri: Siyasiler Ankara’ya …
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Guterres: Son günlerde sözlerde ve eylemlerde tehlikeli bir tırmanışa tanık olduk
Guterres: Son günlerde sözlerde ve eylemlerde tehlikeli bir tırmanışa tanık olduk
Erdoğan: Tanzanya, ülkemizin Doğu Afrika’daki en önemli ortaklarından biridir
Erdoğan: Tanzanya, ülkemizin Doğu Afrika’daki en önemli ortaklarından biridir