Beyaz Saray: Kaşıkçı'nın ailesine başsağlığı diliyoruz

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin açıklama yaptı. Sanders, "Kaşıkçı'nın ailesine, nişanlısına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" dedi.

1033 kez okundu.
Beyaz Saray: Kaşıkçı'nın ailesine başsağlığı diliyoruz Advert

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ölümüne ilişkin, “Bay Kaşıkçı’nın öldüğünün teyit edildiğini duymaktan üzgünüz. Kaşıkçı’nın ailesine, nişanlısına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan’ın Kaşıkçı’nın akıbetine ilişkin duyurduğu soruşturma sonuçlarının ve şüphelilere yönelik aldığı tedbirlerin ABD yönetimi tarafından kabul edildiğini belirten Sanders, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bay Kaşıkçı’nın öldüğünün teyit edildiğini duymaktan üzgünüz. Kaşıkçı’nın ailesine, nişanlısına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Bu trajik olaya yönelik uluslararası soruşturmaları yakından takip etmeyi sürdüreceğiz; zamanında, şeffaf ve hukuka uygun gerçekleşecek adaleti savunacağız.”

Suudi Arabistan yönetimi, 2 Ekim’de İstanbul Başkonsolosluğu’na girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın “konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü” itiraf etmişti. (Sputnik)

 

DUVAR

 

 

Beyaz Saray: Kaşıkçı'nın ailesine başsağlığı diliyoruz
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti