Ekinci İlk Kez Konuştu: Görev Verilirse…

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci adaylık konusunda ilk kez konuştu. Ekinci, “Görev tevli edilirse bizde üzerimize düşüni yaparız” dedi.

906 kez okundu.
Ekinci İlk Kez Konuştu: Görev Verilirse… Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci RHA Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi adaylık konusunda açıklamalarda bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanlığı için aday adaylarının yavaş yavaş belli olmasına ilişkin Ekinci, “Aday adayı olacak arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Ancak Bizler Eyyübiye Belediye Başkanlığı olarak birçok projemiz var. Birçok projemizi de halkımızın hizmetine sunduk. Herkesin bildiği gibi Eyübiye ilçemizde hizmet diğer birçok yerden daha önemli. Çünkü İlçemiz çok büyük bir ilçe bu haliyle bereberinde bir çok zorluk getiriyor. Ancak bizler bu zorlukların üzerinden gelmeye çalışıyoruz. İlçemize çok sayıda park yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimize kapılarımızı açtık. Onların sorunlarına yakından ilgileniyoruz. Gençlik merkezlerimiz bunun canlı örenkleridir. Daha birçok çalışmamızda devam ediyor” dedi.

Yapılan çalışmlara kısaca değinen Ekinci, şunları söyledi:

Biz belediye olarak hizmetimize devam ediyoruz. Başta belediye binamız hazır. Açılmak için gün sayıyor. Bark ve bahçe çalışmlarımız aralıksız sürüyor. Ben ve ekibim sürekli devam eden çalışmaları incelemek için mutlaka zaman ayırıyoruz. Parke taşı ve yol çalışmaları ister ilçe merkezi ister kırsalda olsun sorumluluk sahamıza giren bölgelerde çalışmlarımız devam ediyor. Yine tüm ilçede sosyal sorumluluk kapsamında birçok çalışmamız devam ediyor. AK evler ve buna benzer bir çok çalışmamızla Eyyübiyeli vatandaşlarımızın takdirini kazanıyoruz.Yapılan çalışmaların devam edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın.”

EKİNCİ: BELGELER ALGI OPERASYONU İÇİN

Son günlerde Eyyübiye Belediyesi ile ilgili son günlerde özellikle sosyal medya üzerinden yapılan haberlere ilişkin konuşam Ekinci, “Ben bu tip algı operasyonlarına önem vermiyorum. Çünkü gerçeği yansıtmadığı her halinden belli. Sosyal medyadan paylaşılan belgeler olumsuz algı oluşturmak için yapılıyor. Çünkü o belgelerin eskik olduğunu belgelerin tümünün paylaşılan kişiler tarafından da okunduğunu ve o belgelerde herghangi bir yolsuzluk olmadığı kendilerince de biliniyor. Ama yine de karalamak için bunu yapıyorlar. Ama bizler görevimizde debam ediyoruz. Hiçbir vatandaşımızın hakkını yedirmemek ve kul hakkı yememek için tüm gücümüzle mücadele etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için ismi konuşan Ekinci, “Biz şuna görevimizin başındayız. Eyyübiye için yapacak bir çok hizmetimiz var. Bu yüzden adaylık için bir şeyler söylmek bize düşmez. Ancak Bu görev bizlere laik görülür ise bizler de buna laik olmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteririz. Dediğimiz gibi biz şuna görevimizn başındayız. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için algı oluşturmuyoruz. Eğer bir çok platformda bizim ismimiz konuşuluyorsa o da bizim yaptığımız ve yapacağımız hizmetten kaynakalıyor diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

(Ruha Haber Ajansı RHA)

Ekinci İlk Kez Konuştu: Görev Verilirse…
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsrail Başbakanı Netanyahu: Hükümet, Tekuma Planını onayladı
İsrail Başbakanı Netanyahu: Hükümet, Tekuma Planını onayladı
İsrail ordusu, Hizbullah’a yönelik saldırılarına devam ediyor
İsrail ordusu, Hizbullah’a yönelik saldırılarına devam ediyor