Şanlıurfa’da çatı, çatıyı sağlamlaştırıyor

Şanlıurfa muhalefet cephesinde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Büyükşehir adayı Cevheri’nin bağımsız olarak seçime gireceği iddia edilirken Abdülhekim Ayhan’ın da Saadet Partisi’nden aday olacağı açıklandı.

1538 kez okundu.
Şanlıurfa’da çatı, çatıyı sağlamlaştırıyor Advert

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Analiz Haber) –Şanlıurfa muhalefet cephesinde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Büyükşehir adayı Cevheri’nin bağımsız olarak seçime gireceği iddia edilirken Abdülhekim Ayhan’ın da Saadet Partisi’nden aday olacağı açıklandı.

Şanlıurfa’da muhalefet partileri yaklaşan seçim öncesi çatıyı sağlamlaştırmaya çalışıyor. Büyükşehir’de Sebahattin Cevheri isminden sonra çatıya giren ikinci isim ise Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan oldu. Ayhan, Saadet Partisi’nden seçime girdiği ancak çatıda olan partilerin kendisini destekleyeceği biliniyor.

ÇATI TEKLİFLERİNİ GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Çatı adaylarda fikir birliğinde toplanan muhalefet gösterecekleri adaylara teklif götürmeye devam ediyor. Eski Baro Başkanı Hikmet Delebe’ye Büyükşehir olmak üzere 3 ilçe için telif götürülmüş ancak Delebe siyaseti düşünmediğini ifade etmişti. Karaköprü’de Sabri Yetim ile görüşmeler devam ederken, Eyyübiye’de Vedat Melik’e yeniden teklif götürüldüğü ve Melik’e encümen listesini kendisinin belirleyeceği söylenirken, Haliliye’de ise Fevzi Demirkol’a teklif götürüldüğü iddia edildi.

Öte yandan çatının önümüzdeki hafta bütün adaylarını açıklaması bekleniyor.

 

Urfa’da çatı çatıyı sağlamlaştırıyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Halevi: Bu kadar füze ve İHA'nın İsrail topraklarına fırlatılması tepkiyle karşılanacak
Halevi: Bu kadar füze ve İHA'nın İsrail topraklarına fırlatılması tepkiyle karşılanacak
Ukrayna Dışileri Bakanı Kuleba, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü
Ukrayna Dışileri Bakanı Kuleba, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü