Şanlıurfaspor’dan “maç saatleri” açıklaması

Kırmızı grupta mücadale eden temsilcimiz Şanlıurfaspor’un Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacağı maçın saati ile ilgili açıklama yapıldı.

782 kez okundu.
Şanlıurfaspor’dan “maç saatleri” açıklaması Advert

Urfaspor’dan yapılan yazılı açıklamada,”Sayın taraftarlarımız bu hafta 2. Lig Kırmızı Şanlıurfaspor-Zonguldak Kömürspor karşılaşması saat 13:00’te grupta oynanacak diğer tüm maçların başlama saatleri 13:30 olarak açıklanmıştır. Taraftarlarımızı aydınlatmak amacıyla bilgilendirme ihtiyacı duyduğumuz maç saatleri, Türkiye Futbol Federasyonu Maç Planlama müdürlüğü tarafından sezon başı belirlenmekte olup Türkiye’nin zaman dilimine göre doğusu ve batısı olarak ayrılmaktadır.

Şanlıurfaspor’un maçları ile birlikte 2.ve 3. ligde oynanan müsabaka saatlerine bakıldığı zaman Özellikle Karadeniz Bölgesinin Doğusu, İç Anadolu Bölgesinin Doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan takımların maç saatleri 13:00 diğer bölgelerde yer alan takımların maç saatleri ilen 13:30 olarak belirlenmektedir.

Maç saatleri ile ilgili bu program günlerin kısalması ve uzaması ile ilgili olarak değişmektedir. Örneğin, 2. ve 3. lig fikstürüne bakıldığı zaman 6 Mart tarihinde Şanlıurfa’da oynanacak Şanlıurfaspor-Manisa B.B.Spor karşılaşmasını ve Mart ayında oynanacak tüm iç saha maçlarımızın başlama saatini 14:00 olarak görülmektedir.

Yine Nisan ayında iç sahada oynanacak maçlarımızın başlama saati 15:00. Nisan’ın sonu ve Mayıs’ta oynanacak iç saha maçlarımız’da saat 15:30’da başlayacağı görülmektedir. Geçtiğimiz hafta Sivas’ta karşılaştığımız Sivas Belediyespor-Şanlıurfaspor karşılaşmasnında saat 13:00’de başladığını hatırlatmak isteriz. Ayrıca buna bağlı olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile diğer bölgeler arasında maç başlama saatleri olarak farklı saatler olduğu da görülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”denildi.

 

(Ruha Haber Ajansı – RHA) 

 

Şanlıurfaspor’dan “maç saatleri” açıklaması
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti