Başkan Demirkol’a Ortopedik Engelliler Derneğinden Teşekkür Ziyareti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, teşekkür ziyaretinde bulunan Ortopedik Engelliler Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Engelsiz bir Haliliye için fiziksel engellerin yanında düşüncedeki engelleri de kaldırdıklarını ifade eden Başkan Demirkol, “2014 yılında göreve başladığımız günden bugüne tüm engellilerimizin yanında olduk, hizmetinde olduk” dedi.

1104 kez okundu.
Başkan Demirkol’a Ortopedik Engelliler Derneğinden Teşekkür Ziyareti Advert

Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Şat ve dernek üyeleri, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Engellilere yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Şat, engelli dostlarının Haliliye Belediyesi ile gezilere gidip, etkinliklere de katıldığının altını çizdi.

Başkan Demirkol’un her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Dernek Başkanı Hüseyin Şat, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, göreve başladığı günden bugüne engellilerimizin engelli dostu olarak yanında olmuştur. Belediyemiz 5 yıl boyunca gezi programı, etkinlikler, yardımlar ve ne talebimiz olmuşsa bizlerin yanında olmuştur. Teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Başkan Demirkol’da yaptıkları ziyaretten dolayı dernek üyelerine teşekkür etti. Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Engellilerimizin önündeki engelleri kaldırmak, fiziki şartların yanında en önemlisi beynimizdeki engelleri ortadan kaldırmak dedik. Bu anlamda biz, 2014 yılında göreve başladığımız günden bugüne tüm engellilerimizin yanında olduk, hizmetinde olduk. Engellilerimize daha önce tatmadıkları lezzetleri tattırdık. Bu anlamda engellilerimizin bir kısmını Mersin’e, Bodrum’a, bir kısmını Kuşadası ve Alanya’ya gönderdik. Engellilerimizin bir kısmı ilk defa denizle tanıştı.”

Açıklamaların ardından dernek üyeleri, Başkan Demirkol ile sohbet ettikten sonra belediyeden ayrıldı.

Başkan Demirkol’a Ortopedik Engelliler Derneğinden Teşekkür Ziyareti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı