Ceylanpınar’da neler oluyor? Seçim bürosunda başkana dayak…

Ceylanpınar AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ın yeğenlerinin AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak’ı darp ettiği ileri sürüldü.

2466 kez okundu.
Ceylanpınar’da neler oluyor? Seçim bürosunda başkana dayak… Advert

Şanlıurfa -Ceylanpınar’da Gençlik Kolları Başkanı Darp Edildi İddiası

Ceylanpınar AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ın yeğenlerinin AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak’ı darp ettiği ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay dün Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Gazi Caddesi’nde bulunan AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ın seçim bürosunda oldu. İddiaya göre Başkan Adayı Abdullah Aksak’ın yeğenleri olan Z.A ve A.A ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak arasında sözlü tartışma yaşandı. Kısa süre içinde alevlenen tartışma yerini tekme ve yumrukların olduğu kavgaya bıraktı. AK Parti başkan adayı Abdullah Aksak’ın yeğenleri Z.A ve A.A Geçlik Kolları Başkanı’nı darp etti. Olay seçim bürosundaki vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

VEKİLİN OLDUĞU YERDE DARP ETTİLER

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak bugün Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şahıslardan şikayetçi oldu. Başkan Dakak’ın yüzündeki morluk ve burnundaki kırıklar ise olayın boyutunu gözler önüne serdi. Öte yandan yaşanan olay sırasında Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Halil Özşavlı’nın seçim bürosunda olması ve olaya müdahale etmemesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.

“BAŞKANA UZANAN ELLER KIRILSIN”

Darp olayını duyan Ceylanpınarlılar ise İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önünde toplandı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak’a desteklerini ifade eden yüzlerce Ceylanpınarlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önünden çarşı merkezinde kadar destek yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan Dakak daha sonra beraberindeki yüzlerce kişi ile basın açıklaması yaptı. Öte yandan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak yaptığı basın açıklamasından sonra yaşanan olaydan dolayı gözyaşlarına hâkim olamadı.

“O YUMRUKLAR SADECE BANA DEĞİL AK PARTİ’YE DE ATILDI”

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak, kendisine atılan yumrukların Ak Parti’ye de atıldığını ifade etti. Dakak, “Olay Ak Parti milletvekilimiz Halil Özşavlı parti seçim büromuza geldiği zaman oldu. Ben yukarı çıkıp vekilimiz ile görüşmek istedim. Ben yukarı çıkmak istediğim zaman Abdullah Aksak’ın yeğenleri merdivende duruyorlardı. Bana sonra yukarı çıkamazsın dediler. Sözlü hakaretlerde bulunup iki yeğeni beni darp ettiler. 7 yıldır Ak Parti’de görev yapıyorum, aktif olarak görev yapıyorum. Gecemi gündüzümü bir etmişim kendimi partime ve davama adamışım. Etnik kimliğim Arap olduğumdan dolayı yeni aday Abdullah Aksak beni hiçbir zaman kabul etmedi. Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti için gece gündüz çalıştım. Arap olduğum için beni aralarına almadılar. Darp raporu alarak şikâyette bulundum. Türk adaletine güveniyorum. O yumruklar sadece bana değil Ak Parti’ye de atıldı. Recep Tayyip Erdoğan’a da atıldı” dedi.

(Ruha Haber Ajansı – RHA) 

Ceylanpınar’da neler oluyor? Seçim bürosunda başkana dayak…
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özel: Öğretmenlerin yanında, onlarla mücadele etmeyi sürdüreceğim
Özel: Öğretmenlerin yanında, onlarla mücadele etmeyi sürdüreceğim
12 branşta 55 sporcu olimpiyat kotası aldı
12 branşta 55 sporcu olimpiyat kotası aldı