Başkan Çiftçi'den Siverek İlçe Teşkilatı'na Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin ilçe ziyaretleri kapsamındaki adresi bu kez Siverek oldu. AK Parti Siverek İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, "Her zaman partimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz" dedi.

1192 kez okundu.
 Başkan Çiftçi'den Siverek İlçe Teşkilatı'na Ziyaret Advert

Seçim çalışmaları kapsamında her gün ilçelerde AK Parti İlçe teşkilatlarıyla çalışmaları değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, AK Parti Siverek ilçe Teşkilatını ziyaret ederek açıklamada bulundu. Açıklamasında Başkan Çiftçi, görev süresi boyunca teşkilatlarla beraber hareket ettiklerini belirtti.

"AK BELEDİYECİLİK ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTI"

Siverek'te yapılan ve yapımı devam eden projeleri anlatan Başkan Çiftçi, "AK Parti bizim ailemiz. Ben AK Parti'nin kuruluşundan beri başlamış olduğum bu siyaset yaşamına Allah'ın izniyle halkımızın seçeceği belediye başkanımıza devredeceğim. AK Parti bizim hepimizin çatısı. Türkiye'de Şanlıurfa'da ve Siverek'te Ak Belediyecilik anlamında çok önemli hizmetler oldu. Biz her zaman partimizle birlikte hareket ettik. Teşkilatlarımızla bir ve beraber olduk. İlçelere gittiğimizde ilk uğradığımız adres AK Parti teşkilatıydı. Bize düşen elimizden geldiğince partimize destek vermemiz. Siverek için her zaman elimden geleni yaptım. 3 buçuk yılda suyu olmayan yere su götürdük. Alt yapı çalışmaları yapıldı. Fırat'ın kenarından arıtma tesisi yaptık. Şehrin tamamına 370 kilometrelik bir içme suyu şebekesi döşenildi. Ana bulvarların tamamı asfaltlandı. Parklar, semt pazarları, çocuklarımız için spor merkezleri ve kültür merkezleri de yaptık. Kırsalda bir çok yerde beton yol uygulamaları yaptık. Hep çalışkan olduk. Her zaman Sivereklilere ulaşabilme derdi içerisinde olduk ve fayda sağlanmaya çalıştık. Bizim için insan önemli. İnsanın hizmet alması, AK Parti çatısı altında sürekli AK davaya hizmet etmesi bizim için yeterli" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, ilçe teşkilatının ardından Siverek esnafını ziyaret etti.

 

Başkan Çiftçi'den Siverek İlçe Teşkilatı'na Ziyaret
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EURUSD analizi
EURUSD analizi
IDF: İsrail Savunma Kuvvetleri, Şifa Hastanesi alanında mücaledeye devam ediyor
IDF: İsrail Savunma Kuvvetleri, Şifa Hastanesi alanında mücaledeye devam ediyor