Başkan Şahin “Gündem Ekonomi Olsun”

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri tamamlanmasının ardından, artık gündemin ekonomi olması gerektiğini belirterek önümüzdeki süreçte, daha çok üreterek, daha çok istihdam sağlayarak ekonomide kesintisiz icraat dönemine başlamalıyız” dedi.

673 kez okundu.
Başkan Şahin “Gündem Ekonomi Olsun” Advert


Seçimlerin artık gündemden kalktığını 4,5 yıl süre ile seçimsiz bir zamanın olduğunu hatırlatan Şahin, şimdi sıra 4,5 yıllık kesintisiz icraat döneminde ekonomiyi önceleyecek reformların hayata geçirilerek yarının inşası için reformlara odaklanılmasına geldi diye konuştu.
Şahin, yüzde 84,5’luk katılım oranı ile Türkiye’nin Batı demokrasisini geride bırakan bir seçimi geride bıraktığını, bunun ülkemizin demokrasiye olan bağlılığı ve güvenini ortaya koyduğunu belirtti.
Sandıktan çıkan sonucun ekonomiye odaklanabileceğimiz, böylece ekonominin temellerini daha güçlendirecek yapısal reformları arka arkaya hayata geçirebileceğimiz sonucun ortaya çıktığını dile getiren Şahin, şimdi hızla harekete geçilecektir dedi.
Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü;
Yerel seçimler sonrası önümüzde seçimlerin olmadığı 4,5 yıllık kesintisiz icraat dönemi bizi beklemektedir. Bu süreyi toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelerek ülkemizin yarınının inşası için en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu bağlamda özellikle ekonomik reformları öncelemeli, katma değeri yüksek teknolojik ürünlere yönelerek; üreten, ürettikçe kazanan, kazandıkça istihdam sağlayan bir Türkiye’yi inşa etmemiz gerekmektedir. Ülkemizin güçlü ekonomik potansiyellerini ortaya koyarak, dengeleme sürecinden atılım sürecine geçip, enflasyonu tek hanelere çekmemiz ve faizleri düşürerek ülkemizi üretim odaklı yatırım yapar hale getirmeliyiz.
Demokratik iradenin %85’lere varan bir katılım oranıyla gerçekleştiği bu seçimde de halkımız, demokrasiye duyduğu inancı ve sadakati büyük bir olgunlukla sergilemiştir. Üretim-yatırım-ihracat hattında yeniden biçimlenen ekonomik modellerin uygulamaya konması, istihdamın desteklenerek sosyal refah ortamının iyileştirilmesi ve ülkemizin yeniden büyüme trendini yakalaması ortak gayemiz olmalıdır. Yeni reform döneminde öncelikli hedefimiz ekonomik sorunlarımıza kalıcı çözümler üretmek olmalıdır. Milletimizin kararını saygı duyup, 82 milyon el ele, gönül gönüle verip, aydınlık geleceğimize birlik ve beraberlik içinde yürüme zamanıdır. Başta Şanlıurfa’mız olmak üzere ülkemiz genelinde seçilen Belediye Başkanlarına, meclis üyelerine, muhtarlarımıza başarılar diliyorum.”

Başkan Şahin “Gündem Ekonomi Olsun”
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı