BAŞKAN AKSOY HIZLI BAŞLADI

31 Mart’ta yapılan Mahalli Yerel seçimlerden büyük bir zaferle ayrılan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, seçim sürecindeki sözlerini ilk günlerden yerine getirmeye başladı.

986 kez okundu.
BAŞKAN AKSOY HIZLI BAŞLADI Advert

31 Mart Mahalli Yerel seçimlerinde Bozovalıların büyük bir teveccühüyle Belediye Başkanı seçilen Suphi Aksoy, göreve gelir gelmez hızlı başladı. Seçim sürecinde vatandaş ziyaretleri kapsamında kendisine iletilen sorunların takipçisi olacağını ve bunların çözümü için gece gündüz demeden çalışacağı sözünü veren Başkan Aksoy, ilk icraatıyla kamuoyunun takdirini topladı. Bayanlara pozitif ayrımcılık ilkesiyle çalışmalara başlayan Başkan Aksoy, Bozova’lı bayanların kent merkezinde eksikliğini hissettiği bayan mescid ve bayan wc sorununa neşter vurdu. Bozova Fevzi Çakmak Caddesi PTT karşısındaki alanda inşaat çalışmaları başladı. Başkan Aksoy ve beraberindekiler inşaaat çalışmalarını yerinde inceledi. 
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, vatandaşların taleplerini bir bir yerine getireceklerini belirtip,” Seçim sürecinde bir araya geldiğimiz özellikle bayan vatandaşlarımızın şehir merkezindeki mescid ve lavabo ihtiyacını aciliyet olarak arz ettik. Bu kapsamda teknik ekibimizle birlikte belirlenen alanda inşaat çalışmaları başladı. İnşallah kısa süre içinde bitirilip hizmete sunulacak. Gayemiz daha yaşanılabilir bir Bozova. Bu doğrultuda mesai kavramı dinlemeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “ dedi.

 

BAŞKAN AKSOY HIZLI BAŞLADI
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi