Vali Erin, Şampiyon Sporcuyu Kabul Etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında şampiyon olarak milli takıma seçilen ve Yunanistan’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonu olan Şanlıurfa KararöprüBelediyesporlu Emre Albaş ve anterönüŞeyhmus Gültekin’i makamında kabul etti.

782 kez okundu.
Vali Erin, Şampiyon Sporcuyu Kabul Etti Advert

14-23 Mayıs 2019 tarihlerinde Yunanistan’ın sahil şehri Loutraki’de gerçekleştirilen ve 30 ülkeden sporcunun katıldığı Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasına Türkiye Milli Takımı sporcusu olarak katılan Şanlıurfa KaraköprüBelediyespor Bilek Güreşi Takımı Sporcusu Emre Albaş, Avrupa Şampiyonu olarak Şanlıurfa’ya döndü.

Şampiyonluk sevincini takım arkadaşları ve Şanlıurfalılarla paylaşan Albaş, antrenörüŞeyhmus Gültekin ile birlikte Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret etti.

Şampiyon sporcu Albaş ve beraberindekileri makamında kabul eden Vali Erin, “Sporcu gençlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Şanlıurfa’ya altın madalya alarak dönmeleri bizleri gururlandırıyor. Yunanistan’daki şampiyonada Avrupa Şampiyonu olarak yüzümüzü güldüren ve şampiyonluk sevincini bugün bizimle paylaşan Emre Albaş’ı ve tüm ekip arkadaşlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Vali Erin Şampiyon Sporcuyu Kabul Etti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib, İran'ın Belçika Büyükelçisi Robatjazi'yi çağırdı
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib, İran'ın Belçika Büyükelçisi Robatjazi'yi çağırdı
Babacan, Bolu Belediye Başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin’in babasının cenazesine katıldı
Babacan, Bolu Belediye Başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin’in babasının cenazesine katıldı