Başkan Bayık Vatandaşlarla Bayramlaştı

Hilvan Kaymakamı Furkan Duman ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya gelip bayramlaştı.

793 kez okundu.
Başkan Bayık Vatandaşlarla Bayramlaştı Advert

Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesinin Belediye Çay bahçesinde ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Müftü Vekili Süleyman Bür, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köse, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclis üyeleri, Kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen Bayramlaşma programında birlik ve beraberliğin önemine değinen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık' Bayramlar kaynaşmanın ve dostlukları ilerletmenin önemli bir vesilesi olduğu gibi dini hislerinde toplumsal anlamda tazelenmesini sağlar. Bayramlar insanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların barışla sonuçlandığı önemli günlerdir. Bu mübarek günde İslam coğrafyasında yaşanan savaşların son bulmasını Allahtan diler, Türkiye başta olmak üzere bütün Müslüman kardeşlerimin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım' dedi.

Program AK Parti Hilvan ilçe Başkanlığında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, ve AK Parti yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla devam etti.

 

Başkan Bayık Vatandaşlarla Bayramlaştı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı