Belediye Başkanı Elik Hububat Ticaret Merkezini Ziyaret etti

Kızıltepe Belediye Başkanı Nülifer Elik Yılmaz yeni hasat sezonu dolayısıyla Kızıltepe hububat ticaret merkezini ziyaret etti.

1254 kez okundu.
Belediye Başkanı Elik Hububat Ticaret Merkezini Ziyaret etti Advert

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bulunan Ortadoğu’nun en büyük hububat ticaret merkezini ziyaret eden Kızıltepe Belediye başkanı Nülifer Elik Yılmaz, Başkan yardımcısı Dilber Sulhan ve beraberindeki belediye heyeti Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter, dernek yöneticileri ve zahireci esnaflar karşıladı.

Belediye başkanı Nülifer Elik Yılmaz burada yaptığı konuşmada “Kızıltepe ilçemizin ekonomisi ağırlıklı olarak tarıma dayalıdır. Hasat sezonu yeni başlamış bu vesileyle hububat ticaret merkezi esnaflarımızın belediyemizden bir talepleri olup, olmadığını ve yeni hasat sezonu ile ilgili kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik Dedi”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Zahireciler derneği  ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter  “ Yeni hasat sezonu ve hububat ticaretiyle ilgili bilgi verdi. Ayrıca yerleşim alanı içerisinde kaldığı için altı sene önce boşalttıkları eski buğday pazarının belediye tarafından  konumuna uygun bir imar değişikliğiyle  Kızıltepe’ye yakışır ve ihtiyaç duyulan iş, ticaret ve sosyal yapıları içerisinde barındıracak bir projenin hayata geçirilmesi için belediyenin yardımcı olmasını bekliyoruz “Dedi.

Belediye Başkanı Elik Hububat Ticaret Merkezini Ziyaret etti

Belediye Başkanı Elik Hububat Ticaret Merkezini Ziyaret etti.
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özel: Seçmenin mesajını alırsan doğruyu yaparsın, almazsan tükenme sürecin başlar
Özel: Seçmenin mesajını alırsan doğruyu yaparsın, almazsan tükenme sürecin başlar
NATO-Ukrayna Konseyi toplandı
NATO-Ukrayna Konseyi toplandı