Akçakale Belediyesi Atıl Üç Su Kuyusunu Halkın Hizmetine Sundu-(Videolu)

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçe belediyesi uzun süredir atıl durumdaki üç su kuyusunun bakım ve onarımını gerçekleştirerek halkın hizmetine sundu.

867 kez okundu.
Akçakale Belediyesi Atıl Üç Su Kuyusunu Halkın Hizmetine Sundu-(Videolu) Advert

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya özellikle yaz aylarında içme su sıkıntısı çeken ilçe halkının su sorununu çözmek için atıl durumda olan bulunan üç su kuyusunun bakım onarımı yapılarak halkın hizmetine sunduğunu dile getirdi.

 Akçakale de son zamanlarda yaşanan içme suyu sorunuyla ilgili Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya çözüm odaklı girişimlerde bulundu. Bazı mahallelerde özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısı nedeniyle Başkan Yalçınkaya'nın talimatıyla ilçenin muhtelif yerinde kullanılmayan atıl durumda bulunan üç su kuyusunun bakım, onarım ve temizleme çalışması yapılarak ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Akçakale Belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya Akçakale su denizinin üstündeyiz ama maalesef yaz aylarında susuzluktan kırıldıklarını vurguladı. Başkan Yalçınkaya;”Değerli Akçakaleli hemşerilerim; Akçakale su denizinin üstünde ama maalesef yaz aylarında susuzluktan kırılıyor. Göreve başladığımız 60 günden bu yana bir tek hedefimiz var herkese içeceği kadar su rahat edebileceği kadar su kullanabileceği kadar su hedeflediğimiz üç kuyu var hedeflen üç kuyunun ikisini bugün hizmete sunduk, inşallah üçüncü kuyuyu da en kısa zamanda bakım onarımını yapılarak faal hale gelecek. İnşallah bundan sonrada gerekirse ve gerektiği kadar su kuyusu açmaya çalışacağız su takviyesini sağlayacağız ve inşallah Akçakale suda boğulacak hale getireceğiz. Fakat biraz zamana ve birazda sabra ihtiyacımız var herkes yine suyu dikkatli ve tasarruflu kullansın biz su konusunda ne gerekirse yapacağız. Herkes müsterih olsun, herkese ve bütün hemşerilerime hayırlı olsun.” Dedi.

Akçakale Belediyesi Atıl Üç Su Kuyusunu Halkın Hizmetine Sundu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsrail ordusu Halep'i vurdu
İsrail ordusu Halep'i vurdu
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak