İlgili kurumlar, Bahçelievler için insiyatif alabilecek mi?

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi, Bahçelievler semtindeki otopark sorununa çözüm bulunması için tüm kurumların desteklerini bekleniyor. Ayrıca Bahçelievler’de gençlerin rahat dinlenecekleri rahat bir alan oluşturulması için Bahçelievler Gençlik Merkezi’nin yanındaki alanın belediyeye tahsis edilmesi gerekiyor.

668 kez okundu.
İlgili kurumlar, Bahçelievler için insiyatif alabilecek mi? Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, göreve geldiği günden beri ilçenin her sorununa neşter atmaya devam ediyor. Sorunlara kısa sürede çözüm bulan Canpolat, Haliliye’deki kangrenleşmiş sorunları çözmeye çalışıyor. Bahçelievler Gençlik Merkezi’nin yanındaki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne resmi talepte bulunan belediye, alanın kendilerine devredilmesini istiyor. Alanın verilmesi durumunda gençlerin rahat yararlanabilecekleri kitap otağı, yeşil alan ve altının otopark yapılması için gereken çalışmaların başlatılabileceği öğrenildi.

YETKİLİ KURUMLARIN DESTEKLERİ BEKLENİYOR

Öte yandan öğrencilerinin büyük bölümünün dışarıdan taşımalı araçlarla sağlanan Bahçelievler Kız Meslek Lisesi’nin başka bir yere taşınması durumunda da alanın otopark ve park olarak değerlendirilmesi için gerekli çalışmaların yapılabileceği öğrenildi. Bu tür çalışmaların yapılabilmesi için yetkili kurumların el birliğiyle insiyatif alması bekleniyor.

İlgili kurumlar Bahçelievler için insiyatif alabilecek mi?
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Filistin Başbakanı Mustafa, İsveç Dışişleri Bakanı Billström ile görüştü
Filistin Başbakanı Mustafa, İsveç Dışişleri Bakanı Billström ile görüştü