Beyazgül: Şanlıurfaspor İçin Herkes Taşın Altına Elini Koymalı-(Video/Galeri)

Şanlıurfaspor, Ali Tandoğan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ahmet Yıldırım’ı getirdi. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de katıldı. Beyazgül, Şanlıurfaspor’un sorunlarından kurtulması için tüm kesimlerin gerekli destekleri vermesi gerektiğinin altını çizdi.

1619 kez okundu.
Beyazgül: Şanlıurfaspor İçin Herkes Taşın Altına Elini Koymalı-(Video/Galeri) Advert

Şanlıurfaspor tesislerinde Zeynel Abidin Beyazgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un uzun bir süredir sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek bütün idarecilerin fedakarca ellerinden gelenin fazlasını yaptığına dikkat çekti.

Şanlıurfa’da tüm kesimlerin desteklerini beklediklerini ifade eden Beyazgül,”Mehmet Yılmaz kardeşimiz, Şanlıurfaspor başkanlığına seçildi. 2 milyon nufüsumuz bulunuyor. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Herkesimin birlik içerisinde hareket etmememiz gerekiyor. Mevcut durumu koruyalım. Urfasporun maddi sıkıntısı var. Herkesten bir maaşını, maddi anlamda desteğini bekliyoruz. Mehmet Bey, Urfaspor’un sıkıntıdan çıkması için gerekenleri yapıyor. Zaman birlik ve beraberlik zamanı. Hayırlı olsun.”diye konuştu.

Beyazgül: Şanlıurfaspor İçin Herkes Taşın Altına Elini Koymalı

Beyazgül: Şanlıurfaspor İçin Herkes Taşın Altına Elini Koymalı-(Video/Galeri)
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı