Cep telefonu ile konuşurken bacaklarını biçerdövere kaptırdı

İzmir Torbalı’da mısır silajının yapılması sırasında bacaklarını biçerdövere kaptıran operatör yardımcısı Erdoğan K., ağır yaralandı.

872 kez okundu.
Cep telefonu ile konuşurken bacaklarını biçerdövere kaptırdı Advert

İzmir’in Torbalı ilçesi Atalan Mahallesi'nde özel bir firmaya ait Halil. A idaresindeki biçerdöver, mısır biçimi yapıyordu. Bu sırada makinenin yerden güvenliğini sağlayan operatör yardımcısı Erdoğan K., iddiaya göre o sırada telefonla görüşme yapıyordu. Biçerdöverin üstüne geldiğini fark edemeyen operatör yardımcısı, bir anda makinenin dişlileri arasında sıkıştı.

Makine içinde sıkışan yaralıya ilk müdahaleyi TIR şoförleri yaptı. Kemerleri ile bacaklarına turnike uygulayan şoförler kan akışını yavaşlattı. Olay yerine gelen 112 ekibi, yaralıya ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Daha sonra ise servis yardımıyla makinenin parçaları sökülerek yaralı sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Ayaklarından ciddi derecede yaralanan Erdoğan K. için helikopter ambulans talep edildi. Yakınlardaki bir domates tarlasına inen ambulans helikopter, yaralıyı alarak İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Hayati tehlikesi devam eden yaralının bacaklarında kopmalar meydana geldiği, bu nedenle iki bacağını da kullanamayacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatırken, biçerdöver operatörü ve bir kişi daha gözaltına alındı.

 

Kaynak:MA

Cep telefonu ile konuşurken bacaklarını biçerdövere kaptırdı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Sivas’ta kaybolan 74 yaşındaki vatandaş bulundu
Sivas’ta kaybolan 74 yaşındaki vatandaş bulundu
Sandu: Moldova, AB ile vizesiz rejimin 10’uncu yılını kutluyor
Sandu: Moldova, AB ile vizesiz rejimin 10’uncu yılını kutluyor