Özhaseki: Şanlıurfa’nın geleneksel olan sevgisini, ev sahipliğini burada bize gösterdiler (Videolu)

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

766 kez okundu.
Özhaseki: Şanlıurfa’nın geleneksel olan sevgisini, ev sahipliğini burada bize gösterdiler (Videolu) Advert

Özel bir otelde gerçekleştirilen toplantıda gazetecilere açıklama yapan Özhaseki, şunları kaydetti:”Değerli basın mensupları 3 günlük bölge değerlendirme ve istişare toplantımızı biraz önce bitirdik. Burada İlk geldiğimiz itibaren geldiğimiz andan itibaren gerçekten bize olan ilgilerini esirgemeyen güzel il başkanımıza büyükşehir belediye başkanımıza milletvekili arkadaşlarımız da çok teşekkür ediyoruz. Urfa’nın geleneksel olan sevgisini ev sahipliğini burada gösterdiler sergilediler. Bizim bu çalışmamızda öncelikle bir amacımız tabii bölgedeki bütün belediyelerimizin toplantısı ile birlikte bir takım sorunlar birlikte konuşmak onlara çözüm yolları aramak. Urfa’da yapılacak olan projeleri tek tek masaya yatırdık. Urfa için hayati önemi olan projeleri birlikte görüştük. Bu proje hususunda epeyce yol alındığı söyleyebiliriz. Bir gayret edeceğiz. İnşallah bunların neticesinde Urfamıza hayır olarak dönecektir diye düşünüyoruz. Büyük yatırım olarak dönecektir diye düşünüyoruz zaten var olan Cenabı Hakk’ın verdiği binbir türlü güzelliğin ve bereketin olduğu bu ovada bu coğrafyada dizlerinde gayretiyle özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu işe liderlik etmesiyle Urfa’nın bir başka Urfa olacağı kanaati ben de hakim değerli belediye başkanımız il başkanımız ve milletvekillerimiz de tek yürek halinde Ankara’da bütün projeleri takip ediyorlar inşallah. Bizleri de desteklediği projeler gerçekleşir. Urfa bir başka olur diye düşünüyoruz.

2. konumuz bölge ile ilgili hepinizin bildiği gibi özellikle içinde yaşadığımız bu bölgede bu coğrafyada yıllardır yurtdışında takım tahrikler destekler ve teşviklerle yurtiçinden kandırılmış tiplerinin ortaya çıkmasıyla kangren haline almış sorunlar yumağı haline almış çözülmez çok zor başta Tabii bölücülük ki bir bela vardı. Yüzlerce yıldır beraber yaşadığımız bu coğrafyada Bizi Birbirimizden kopararak bölmek isteyenler Kardeşi kardeşe düşürerek adeta kendi Zara’dan nemalanmak istiyorlardı istiyorlardı. Bu ülke zayıf düşsün istiyorlar da ki bu ülke parçalandı istiyorlardı ki bu ülke gerek kendi coğrafyasına dik durmasını gerekse etrafındaki Gönül coğrafya ülkemizin güneyinde bir terör bölgesi oluşturma gayreti içerisindeler dost dediğimiz müttefik dediğimiz yıllarca beraber olduğunu olduğumuz ülkeler ne yazık ki bu terör örgütleri de destek vermeye devam ettiler. Terör destek vererek bir başkasının huzurunu kaçıracak Biz de burada rahat edemeyiz bunları başımıza bela ederiz biz bütün bu unsurlar yeniden gözden geçirelim diye kendi içlerinde İnsaf sahibi yazarçizer düşünür politikacılar Bu sorunlar dillendirmeye başladılar, çok şükür bizler ülke olarak buralarda devlet olarak hükümet olur kralı bir şekilde asayiş sorununu Hallettik bu işin üzerine gittik Allah’ın izniyle bir daha buralarda asayiş sorun olmayacak arkasından vatandaşın şikâyetçi olduğu konulardaki yapılması hususu özgürlüklerin geliştirilmesi hususunda hükümetimizin birinci önceliği içerisindeydi zaten.

Ekmeğin taşı çıkarılmaz nihayetinde 21 yıl belediye başkanlığı yapmış bir kardeşinizin Elbette biz de değişik partilerden aldık Hatta 25 sene kadar önce aldığımız belediyelerin ortamın şimdikinden çok daha fazla sert Soğuk savaş vardı adeta herkes gelir kendine olmayan işten çıkardı yüzlerce insan dışarıda gezerdi bir tek Allah’ın kulunu Partisi’nden dolayı dış yatmamış bir Allah’ın kuluyum çok şükür öyle bir günahım yok Bundan dolayı da iftihar ediyorum bakın yıllar geçti ama fakat şimdi duyuyoruz ki Burada bile bir belediyemiz kendimizden değil diye Urfa’da 19 tane işine son vermiş. Şanlıurfa’da bile Ayıptır arkadaşlar günahtır ya niye ayetinde verilen bir asgari ücret evine insanı bir ekmek giriyor. Bunun dışında da üzücü olan taraf Türkiye çapında Cumhuriyet Halk Partisi çıkıp her yerde büyük şehirlerimizde dahil olmak üzere gerek Kılıçdaroğlu gerekse belediye başkan adayları hiçbir Kimse işinden olmayacak. Siyasi dolayı kimse bağışlanmayacak işten atılmayacak ayrımcılık bizde yok diye hala dünkü ifadesinde bile varken aldığımız dünkü sonuçları söylüyorum. Hapis federasyonun ve diğer arkadaşlar da aldın netice şu büyük bir çoğunluğu CHP’de olmak üzere HDP belediyeleri büyük 2 binden fazla insan içine son verilmiş önce geldiklerinde alıp biraz daha kendine göre zor işe gönderiyorlar. Yani çöpe gitmek belki zor gelebilir. Gönderiyorlar arkadaşlarımız hepsi gitmişler çalışmışlar. Biraz daha zor iş olsun diye belki de kanalı hizmetlere veriyorlar. Arkadaşlar gidip orada çalışıyorlar. Hiç kimsede çalışmamazlık yok. O bakıyorlar ki insanlara ekmeğinin peşinde çalıştıkları halde işine pat diye son veriyorlar. Göllerimizin üzerine arkadaşlar ya günahtır. Yani hem çıkıyorsunuz söz veriyorsunuz. Hem her gün hala genel başkanınız ayrımcılık olmuyor diye bağırıyor. Dünkü ifadesinde bile ama yüzlerce insan işinden atılıyor ekmeğinden oluyor. Dün akşam bir yerde 19 tane arkadaş da görürsün son derece üzücü ne diyebiliriz ki Ayıptır Günahtır bu çare olmaz bu işler ve 20 binden fazla Arkadaşlar şu anda sendikadan istifa edilmiş vaziyette Ne oldu? Bir Sendikanın üyesi iken hayatını sürdüren arkadaşlarımız oraya Cumhuriyet Halk Partisi geldi diye gece rüyalarına bir şey girdi de bir gece içerisinde hidayet.. Eğer onların sendikasına mı böyle bir şey mi var? Ayıptır arkadaşlar, Günahtır doğru değil bunları kınıyoruz. Eğer bizim belediyelerimiz içerisinde de bakın. Ne söylüyorum bu tür davranışlarda olanlar varsa bana ulaştıklarında direkt arıyorum. Mani çalışıyorum. Herhangi bir arkadaş siyasi görüşünden dolayı işten atılmaz. Bu en büyük ve bazı arkadaşlar teşekkür ederiz arkadaşlar. Kolay gelsin.”

Özhaseki: Şanlıurfa’nın geleneksel olan sevgisini ev sahipliğini burada bize gösterdiler (Videolu)
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı