Seyrantepe'ye 10 Bin Metrakerelik Modern Park Kazandırıldı-(VİDEOLU)

Karaköprü Belediyesi Seyrantepe Mahallesinde yeşil alan ihtiyacını karşılamak için yaptırdığı 10 bin m2’lik modern parkın yapımını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

790 kez okundu.
Seyrantepe'ye 10 Bin Metrakerelik Modern Park Kazandırıldı-(VİDEOLU) Advert

Hizmetlerinin odağına insanı alan ve insan hayatına yatırım yapan Karaköprü Belediyesi vatandaşlara hizmet etmeyi sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin yeni gelişen ve konutlaşmanın arttığı bölgesi Seyrantepe Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak 10 bin metrekarelik modern parkın yapımını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Seyrantepe'de yaşayan vatandaşların yeşil alan ve yaşam alanı ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak olan parkın içerisinde çocuk oyun grupları, yürüyüş yolu, fitness grupları, basketbol ve oyun sahaları ile kamelyalar bulunuyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli konutlaşmanın ve betonarme yapıların fazla olduğu ilçede yeşil alan oranını artırmak için yeni parklar ve yeşil alanlar yaptıklarını dile getirerek göreve geldiklerinden beri 40 adet yeni parkı ilçeye kazandırdıklarının altını çizdi.

Başkan Baydilli şunları söyledi:  "Biz doğa için, insanlar için ağaçların ve yeşil alanın ne kadar önemli olduğunun farkında olarak bu doğrultuda çalışmalar yürütüyoruz. göreve geldiğimiz günden beri 4 yılda 40 civarı yeni park yani ortalama 400 bin metrekare yeşil alanı ilçemize kazandırdık. Ayrıca bu süreçte 250 binden fazla ağaç ve fidan dikimi de gerçekleştirerek yemyeşil Karaköprü için çalışma başlattık.

Şu anda da park ve bahçeler ekiplerimiz 35 bin metrekare yeni yeşil alan ve park çalışmasını sürdürüyor. Seyrantepe Mahallemizde de önemli büyük ve önemli parklar kazandırdık. Mahallemizdeki elzem yeşil alan ihtiyacının önemli bir kısmını karşıladık ancak burada yeşil alan yatırımlarımız devam edecektir. Yeni parkımız Seyrantepeli vatandaşlarımıza hayırlı olsun."

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede birçok mahallede yeni park ve orta refüj

çalışmaları sürüyor.

Seyrantepe'ye 10 Bin Metrakerelik Modern Park Kazandırıldı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özel: Seçmenin mesajını alırsan doğruyu yaparsın, almazsan tükenme sürecin başlar
Özel: Seçmenin mesajını alırsan doğruyu yaparsın, almazsan tükenme sürecin başlar
NATO-Ukrayna Konseyi toplandı
NATO-Ukrayna Konseyi toplandı