Şanlıurfa Valiliğinden Birecik'teki Kazayla ilgili Açıklama

Şanlıurfa Valiliği Birecik'te meydana gelen trafik kazasında içinde Jandarma Özel Harekat Askerlerin bulunduğu kazayla ilgili basın açıklaması yaptı.

863 kez okundu.
Şanlıurfa Valiliğinden Birecik'teki Kazayla ilgili Açıklama Advert

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Ağırtaş köyünde dönüş yaptığı sırada arkadan gelen Tır'ın çarpması sonucu meydana gelen kazada 14 Jandarma özel harekatçı yaralanmış ve bir özel harekatçı asker ise şehit oldu.

ŞanlıurfaValiliği kazayla ilgili basın açıklaması yaptı.Yapılan açıklamada şöyle denildi:" 05.10.2019 günü saat:15.40 sıralarında il merkezinden Birecik ilçemize göreve giden Şanlıurfa Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığına bağlı (1) JÖH timini taşıyan sivil plakalı askeri araca, Birecik ilçesi Ağırtaş Mahallesi istikametine dönüş yaptığı esnada, arkadan gelen tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında; Şanlıurfa Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı personeli (1) Jandarma Uzman Çavuşumuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kaza sırasında araçta bulunan yaralı (14) askerimizin durumu iyi olup, Birecik Devlet Hastanesi ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Ayrıca, kazaya karışan ve hafif yaralı olan tır sürücüsü ise gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra gözaltına alınmış olup, olayla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturma devam etmektedir.Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Şanlıurfa Valiliğinden Birecik'teki Kazayla ilgili Açıklama
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı