Başkan Özyavuz Esnaf ve Vatandaşı Yalnız Bırakmıyor

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, talepleri birinci ağızdan dinlemek ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla çarşı esnafını ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi.

811 kez okundu.
Başkan Özyavuz Esnaf ve Vatandaşı Yalnız Bırakmıyor Advert

Bölgede bulunan işyerlerini tek tek gezerek esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Özyavuz, Harran Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, vatandaşın ve esnafın istek ve önerilerini dinledi.

Esnaf gezileri sırasında sokakta, markette, dönercilerde denk geldiği öğretmen, öğrenci, yolcu, kadın ve çocuklarla da sohbet eden Başkan Özyavuz, dinimizin de üzerinde durduğu en önemli konulardan biri temizliktir. Caddemizi, sokağımızı, işyerlerimizi temiz tutmamız gerekiyor. Hepimiz bu bilinçle hareket edersek Allah’ın izniyle tertemiz bir Harran’ı hepimiz el birliğiyle oluşturmuş olacağız. Harran için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Özyavuz, “Yoğun mesaimizden geriye kalan zamanlarımızı fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir arada geçirmeye çalışıyoruz. Amacımız halkımızın istek ve taleplerini dinleyerek en hızlı şekilde çözüme kavuşturmaktır. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımızın, hizmetlerimizden memnuniyetle bahsetmeleri bizleri oldukça mutlu ediyor. Harran’ımızı yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Özyavuz Esnaf ve Vatandaşı Yalnız Bırakmıyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti