İstanbul ve Kütahya’da şüpheli kadın ölümü

İstanbul’da Nihal Çavuş adlı kadın şüpheli bir şekilde hayatını kaybederken, Kütahya’da ise Havva Kalkan adlı kadın hemzemin geçitte ölü olarak bulundu.

908 kez okundu.
İstanbul ve Kütahya’da şüpheli kadın ölümü Advert

İstanbul Esenyurt’ta yaşayan Nihal Çavuş adlı kadın şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.  İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin cenazeyi incelemek için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldığı belirtildi. 

KÜTAHYA’DA DA ŞÜPHELİ KADIN ÖLÜMÜ 

Kütahya’nın Bahçelievler Mahallesi’ndeki hemzemin geçitte saat 09.00 sıralarında şüpheli şekilde hayatını kaybetmiş bir kadın bulundu. Cenazeyi görenler  sağlık ekibine ve polise haber verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından üzerinde kimlik çıkmayan kadının, ailesinin kayıp başvurusu üzerine aranan Havva Kalkan'a ait olduğu tespit edildi. 

Savcılık incelemesinin ardından Kalkan’ın cenazesi otopsi için Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kalkan’ın tren çarpması sonucu hayatını kaybettiği iddia edilirken olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

 

Kaynak:MA

İstanbul ve Kütahya’da şüpheli kadın ölümü
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi