Sarıören Mahalle Sakinleri Yollarının Yapılmasını İstiyor-(VİDEOLU)

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Sarıören kırsal mahallesi'nde defalarca beton sözü verilen yollarının yapılmaması, Mahalle sakinlerini çileden çıkardı.

695 kez okundu.
Sarıören Mahalle Sakinleri Yollarının Yapılmasını İstiyor-(VİDEOLU) Advert

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Sarıören Kırsal Mahallesinde evlerine giden yollarının defalarca başvurulmasına rağmen yapılmadığını belirten mahalle sakinleri, çamurlu yollardan dolayı mağdur olduklarını ifade ettiler.

Sarıören kırsal mahallesi sakinleri yollarının yapılmadığı için,kış aylarında çamurla kaplanması nedeniyle köstebek yuvasına dönen yollarının biran evvel yapılamsı için yetkililerden yardım istedi.
Çevredeki birçok kırsal mahallenin yollarının yapıldığını ancak halen mahallelerinin yolunun yapılmadığını belirten mahalle sakinleri,defalarca beton yaılması vaadi verilemsine rağmen yollarının yapılmadığını ileri sürdü.

Yollarının yapılması için belediye ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne defalarca başvuru yapmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını belirten mahalle sakinlerinden Osman İrencik,artık bir çözüm bulunması için yetkilileri göreve davet etti.

"Yol İçin şu ana kadar köyümüze  Kimse Gelmedi"

Köy yollarının durumunu cep telefonu ile kameraya çeken mahalle sakinlerinden Osman İrencik, "Sayın yetkililer bizim hailimizi görün. Mahallemizin yolunu görüyorsunuz. Bizim yolumuzu yapan yok.Siverek Belediyesine gittim beni Büyükşehir'e yönlendirdi. Seçim zamanı geliyorlar yanımıza oylarımızı istiyorlar. Bizim yolun beton yapılması için vaate bulunuyorlar.Ancak seçim bittikten sonra ne gelen var nede giden var.Bizler yazın tozdan kışın çamurdan geçilemeyen bu yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz.Artık ikinci sınıf insan muamelesi görmekten bıktık.Gelin bu halimizi yerinde görün.Kimse bize sahip çıkmıyor." dedi.

"Yağmur yağınca her taraf çamur içinde kalıyor"

Mahalle sakini İrencik, siyasilerin sadece oy zamanında kendilerini ziyaret ettiklerini, seçim bitince de kimsenin kendilerine uğramadığını belirterek, "Mahalle yolumuz çamurdan geçilmiyor. Yağmur yağınca her taraf çamur içinde kalıyor. Arabalarımız çamura saplanıyor. Bir hastamız olduğu zaman bin bir zorlukla traktör ile çekerek götürüyoruz. Bir misafirimiz gelirse yollarımızdan dolayı utanıyoruz. En başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, valimize ve büyükşehir belediye başkanımıza seslenerek yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Mağduriyetimizi bitirin." diye konuştu

Sarıören Mahalle Sakinleri Yollarının Yapılmasını İstiyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özel: Öğretmenlerin yanında, onlarla mücadele etmeyi sürdüreceğim
Özel: Öğretmenlerin yanında, onlarla mücadele etmeyi sürdüreceğim
12 branşta 55 sporcu olimpiyat kotası aldı
12 branşta 55 sporcu olimpiyat kotası aldı