Dedeman’dan Turizm Kentine Ziyaret

Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, Şanlıurfa’ya gelerek bazı temaslarda bulundu. Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Ticaret Borsasını da ziyaret eden Dedeman; Göbeklitepe ve Balıklıgöl’ü de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

854 kez okundu.
Dedeman’dan Turizm Kentine Ziyaret Advert

Göbeklitepe’nin ortaya çıkmasıyla birlikte turizmde üst düzey bir ivme kazanan Şanlıurfa’da turizm yatırımlarının sürmesi için Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, kente gelerek, kurumları ziyaret ederek tarihi alanlarda incelemelerde bulundu.

Beraberinde icra kurulu üyeleri Gündüz Yeşil, Nadir Kadakal ve Elçin Malkır’la birlikte kente gelen Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Dedeman,  Göbeklitepe ve Balıklıgöl’ü de ziyaret ederek, turizm potansiyelini değerlendirdi.

“Kentte turizm yatırımları sürecek”

Şanlıurfa’da da 13 yıldan bu yana turizm hizmeti verdiklerini dile getiren Dedeman, kente turizm yatırımlarının süreceğini vurguladı.

Şanlıurfa Dedeman Otel Müdürü Ertuğrul Er, de yaptığı açıklamada, “Mülki idari amirleriyle görüşmeler yaparak turizm sürecini değerlendirdik. 2019 yılı çok verimli bir yıl oldu. Bu doğrultuda 2020 beklentilerimiz yüksek. Sürece değer katıp bölge tanıtımına merkez holding destek verecek” ifadelerini kullandı.

Dedeman’dan Turizm Kentine Ziyaret
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı