Halil Özcan’dan sigara uyarısı!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Halil Özcan, Halkla İlişkiler Binası’nda sigara içilmesiyle ilgili milletvekillerine uyarı yazısı gönderdi.

656 kez okundu.
Halil Özcan’dan sigara uyarısı! Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Halil Özcan, milletvekili ve danışman odalarının bulunduğu Halkla İlişkiler Binası'nda sigara içildiği şikâyetleri üzerine milletvekillerine uyarı yazısı gönderdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Halil Özcan yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Ancak son zamanlarda, milletvekili çalışma ve danışman odalarının bulunduğu Halkla İlişkiler Binası içerisindeki kapalı alanlarda sigara içildiğine ve başta bizzat milletvekillerimiz olmak üzere birçok şahsın bundan rahatsızlık duyduğuna dair yoğun şikayetler geldiğinden, Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun'daki tütün ürünlerinin kamu hizmet binalarının kapalı alanlarında tüketilemeyeceği hükmünün hatırlatılması ihtiyacı hasıl olmuştur. TBMM binalarında kanunların açık hükümlerine aykırı uygulamaların tuhaflığı bir yana, bizzat bir kısım milletvekillerimizin bu durumdan şikâyetçi olmasının oluşturacağı nahoş durumu dikkatlerinize sunmak isterim.”

RHA 

Halil Özcan’dan sigara uyarısı!
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti