Tosun Pasha Vıp Şanlıurfa’da Hizmete girdi

Genç İş adamı Mehdi Günbay Şanlıurfa’da Tosun Pasha Vip Cafe , Restorant ve Nargile Cafe’yi Şanlıurfa’lıların hizmetine sundu.

729 kez okundu.
Tosun Pasha Vıp Şanlıurfa’da Hizmete girdi Advert

İş Adamı Müslüm Günbay’ın yeğeni olan genç iş adamı Mehdi Günbay  ve Kardeşi Halil Günbay Şanlıurfa halkının hizmetine lüks cafe ve restorantı sundu. Ertuğrul Gazi Mahallesi Haliliye Gençlik merkezi bitişiğinde hizmete sunduğu Cafe açılışına yoğun katılım gerçekleşti. Açılışa bir çok iş adamının yanı sıra Şanlıurfa Ticaret ve Borsa Başkanı İbrahim Halil Peltek katılarak açılış kurdelesini kesti.

Şanlıurfa’da 3. Şubesini açan Mehdi Günbay 1. Şubesi Bahçelievlerde Nargileci Tosun Pasha ve Suruç Şelale Cafe ve Restorantından sonra 3. Şubesini  Elit olan Tosun Pasha Vip’i Ertuğrulgazi mahallesinde açtı.

Tosun Pasha Vıp Cefe ve Restoran’ın açılışına yoğun katılım olurken 6 Kurban kesen işletme sahibi Mehdi Günbay misafirlerine kuzu kavurma, çiğ köfte ikram etti. Açılıştan sonra ilgi gören işletme Şanlıurfa halkı tarafından takdir ile karşılanırken böyle bir hizmeti bizlere sunduğu için işletmesi Mehdi Günbay’a teşekkürlerini ilettiler.

Açılış töreni görkemli bir şekilde olması planlanırken Türkiye’ye yasa boğan şehit haberlerinden dolayı duyarlı iş adamı Folklor ekibi ve müzik ekibini ve protokol’ü iptal ederek mecburi davet verdi. Asıl açılışı haftaya planladığı öğrenildi. Bir çok sayısı protokol ve STK temsilcilerinin davet edildiği açılış töreni şehitlerimizden dolayı ileriki bir tarihe alındı.İşletmeci Mehdi Günay Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diledi.

Tosun Pasha Vıp Şanlıurfa’da Hizmete girdi.
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Halevi: Bu kadar füze ve İHA'nın İsrail topraklarına fırlatılması tepkiyle karşılanacak
Halevi: Bu kadar füze ve İHA'nın İsrail topraklarına fırlatılması tepkiyle karşılanacak
Ukrayna Dışileri Bakanı Kuleba, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü
Ukrayna Dışileri Bakanı Kuleba, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü