“Patronlara teşvik, vatandaşa kolonya öngören bir ekonomik paket ihtiyaçlarını karşılayamaz”

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ömer Karakeçili, “Hükümet, corona virüs salgının etkilerini azaltmak için Ekonomik İstikrar Kalkanı adını verdiği paketle 100 milyar liralık bir kaynak setini devreye aldı. Ancak açıklanan pakete bakıldığında vatandaşa bir şey verilmediği apaçık ortada” dedi.

1132 kez okundu.
“Patronlara teşvik, vatandaşa kolonya öngören bir ekonomik paket ihtiyaçlarını karşılayamaz” Advert

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve binlerce insanın ölümüne neden olan coronavirüs, Türkiye'de de can alıyor. Şu ana kadar 9 kişi coronavirüsten hayatını kaybederken, kent genelinde de tedbirler üst seviyeye çıkarıldı.

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ömer Karakeçili, geçtiğimiz günlerde açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı adı verilen paketi eleştirdi.

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ömer Karakeçili, “Açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşayan milyonlarca çalışan için daha kapsamlı ve net kararlar alınması gerekirdi. Olumlu bulduğumuz yanları olmakla birlikte, paketin milletimizin her ferdini kapsayan, toplumsal anlamda adil nitelikte olmadığı maalesef ortada. Patronlara teşvik, vatandaşa kolonya öngören bir ekonomik paket, milletimizin içinde bulunduğu bu hassas dönemdeki ihtiyaçlarını karşılayamaz” dedi. 

 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EURUSD analizi
EURUSD analizi
IDF: İsrail Savunma Kuvvetleri, Şifa Hastanesi alanında mücaledeye devam ediyor
IDF: İsrail Savunma Kuvvetleri, Şifa Hastanesi alanında mücaledeye devam ediyor