Urfa'daki Balıklar Düzenli Olarak Besleniyor-(VİDEO)

Şanlıurfa’nın Dini ve Turistlik bölgelerinin başında gelen Halil-ur Rahman gölündeki balıklar Büyükşehir Belediyesi tarafındandüzenli olarak besleniyor.

530 kez okundu.
Urfa'daki Balıklar Düzenli Olarak Besleniyor-(VİDEO) Advert


Şanlıurfa’nın Dini ve Turistlik bölgelerinin başında gelen Halil-ur Rahman gölündeki balıklar Büyükşehir Belediyesi tarafındandüzenli  olarak besleniyor.

Şanlıurfa’nın Dini ve Turistlik bölgelerinin başında gelen Halil-ur Rahman gölündeki balıklar Büyükşehir Belediyesi tarafındandüzenli  olarak besleniyor.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Türkiye genelinde evde kal çağrısı ile yaşanan kısıtlamalardan dolayı ihtiyaçları gönüllü insanlar tarafından karşılanan sokak hayvanları ve Balıklıgöl’deki balıklar unutulmadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatı doğrultusunda Veteriner hekimlerin kontrolünde düzenli olarak yemleme yapan ekipler, bu kapsamda Halil-ül Rahman Gölü (Balıklıgöl) ve Ayn Zeliha Gölünde balıklara ve Mevlüd-ü Halil Camii (Dergah) avlusundaki güvercinlere yem attı ve tüm sokak hayvanları için belirli noktalara mama bırakıldı.
 
BAŞKAN BEYAZGÜL BALIKLIGÖL'DEKİ BALIKLARI ELİYLE BESLEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ziyaretçi sayısında azalma yaşanan Halil-ül Rahman Gölü'nde Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte balıklara yem attı. Başkan Beyazgül, bu süreçte hayvanların aç kalmaması için gerekli çalışmaların düzenli olarak yapıldığını belirtti.

GÜVENCİNLER VE SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Ayrıca ekipler, Mevlüd-ü Halil Camii (Dergâh) avlusundaki güvercinleri de unutmadı. Avludaki güvencinlere buğday atan ekipler tüm sokak hayvanları için belirli noktalara da mama bıraktı.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Urfa'daki Balıklar Düzenli Olarak Besleniyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı