Haliliye’de Adım Başı Önlem: Tıbbi Atık Kutuları Dağıtılıyor -(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, koronovirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe geneline insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelere tıbbi atık kutularını dağıtıyor.

584 kez okundu.
Haliliye’de Adım Başı Önlem: Tıbbi Atık Kutuları Dağıtılıyor -(VİDEO) Advert

Haliliye Belediyesi, Covid-19 salgınının Türkiye’de görülmesi ile birlikte başlattığı tedbir seferberliğini sürdürüyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda ilgili tüm müdürlükler pandemi ile mücadeleye devam ederken, bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde insan yoğunluğu bulunan birçok bölgeye tıbbi atık kutularının dağıtımını gerçekleştiriyor.

 Ekipler, vatandaşların salgın nedeniyle kullandıkları eldiven, maske ve benzeri tıbbi atıkların kullanılmasının ardından çevreye gelişi güzel şekilde atılmasının önüne geçilmesi adına ilçe geneline tıbbi atık kutularının dağıtımını sürdürüyor.


 Halk sağlığını önceleyen Haliliye Belediyesi, başlattığı bu uygulamayı sorumluluk sahasında olan tüm bölgelere yayacağı bildirildi.

Haliliye’de Adım Başı Önlem: Tıbbi Atık Kutuları Dağıtılıyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Yurdun kuzeybatı kesimleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Yurdun kuzeybatı kesimleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Yahudiye ve Samiriye'de aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi
Yahudiye ve Samiriye'de aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi