Başkan Aydın’dan Ramazan Bayramı mesajı

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

506 kez okundu.
Başkan Aydın’dan Ramazan Bayramı mesajı Advert

Mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan Mübarek Ayı’nı geride bırakırken toplum olarak kaynaşma vesilesi olan bayrama ulaşmanın buruk sevincini yaşıyoruz.” dedi.

Yaşanan korona virüs salgını nedeniyle zor günler yaşandığını belirten Başkan Şeyhmus Aydın, tedbirlerin bayram süresince de elden bırakılmaması gerektiğini vurguladı.

Buruk bir bayramın arifesinde olunduğunu dile getiren Başkan Aydın, “Öncelikle mübarek Ramazan Bayramının tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, size ve sevdiklerinize mutluluk, huzur ve refah getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun.” dedi.

Bayram öncesi yapılacak alışverişlerde sosyal mesafe kuralına riayet edilmesi gerektiğine dikkat çeken Aydın, “Hayatımız boyunca yaşadığımız bayramlardan farklı bir bayram yaşamaktayız, sevdiklerimiz ve büyüklerimizi ziyaret edemeyeceğimiz bu bayramda virüs salgınına karşı tedbirli olup, sevdiklerimizin ve büyüklerimizin sağlığını korumak için onlarla teknolojik imkânları kullanarak hasret gidereceğiz. Unutmamalıyız ki korona virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Aydın’dan Ramazan Bayramı mesajı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi