Gülpınar’dan Ramazan Bayramı mesajı

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’dan Ramazan Bayramı mesajı;“Covit19 illeti nedeniyle Bayramı evlerimizde idrak edeceğiz”

1062 kez okundu.
Gülpınar’dan Ramazan Bayramı mesajı Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. AB Uyum Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar mesajında, Covit19 illeti nedeniyle Bayramı evlerimizde idrak edeceğimizi belirtti.

AB Uyum Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Kasım Gülpınar mesajında; mübarek gün ve gecelerin, dini bayramlarımızın barışı ve adaleti tesis etmemize, dostluk ve kardeşliği pekiştirmemize ve önemlisi de son zamanlarda dünya ülkelerinde salgın halinde insanların ölümüne yol açan coronavirüs illetinden kurtulmamıza vesile olmasını arzuladığını, değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Covit19 illeti gölgesinde idrak edeceğimiz mübarek Ramazan Bayramını tebrik ettiğini söyledi.

Mübarek günler, hatalarımızı telafi için eşsiz bir fırsattır

Mübarek Ramazan Bayramı günlerinde de evlerimizden çıkamayacağımızı hatırlatan AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, “24 Mayıs Pazar günü Ramazan Bayramıdır ve sağlığımız açısından evlerimizden çıkamayacağımız için Bayram namazını da kılamayacağız, dost ve akrabalarımızı da ziyaret edemeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; gönül, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olmayı isterdi. Fakat tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen Koronavirüs salgını sebebiyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız. Bu salgın sürecinde insanlık ailesi olarak zorlu bir imtihandan geçiyoruz. Evlerimize hapsedilmeye mecbur bırakıldığımız bu mübarek günler vicdanımızı muhasebeye çekmek, nefsimizi terbiye etmek, kötülüklerden arınmak ve hatalarımızı telafi için eşsiz bir fırsattır. Bizlerde bu mübarek Bayram günlerinde evlerimizde ibadetlerimizi yapalım, kendimize, ailemize, sevenlerimize ve cümle din kardeşlerimize dua edelim. Özellikle de hemen herkesi evlerine kapatan, camilerimizin ibadete kapatılmasına sebep olan Coronavirüsü salgınından muhafaza olmamız ve bir an evvel kurtulmamız için de bol bol dua edelim” dedi.

İnsanlığın bir an evvel Covit19 illetinden kurtulmasına vesile olsun

Bu mübarek bayram günlerinin; barışı ve adaleti tesis etmek, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirmek için de önemli bir vesile olduğunu belirten AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, “Mübarek Ramazan Bayramının, başta Türkiye olmak üzere İslam dünyasının ve insanlığın bir an evvel Covit19 illetinden kurtulmasına, barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyoruz. Allahü Teâlâ’yı ve Peygamber efendimizi seven, insanların kusurlarına bakmaz, hoşgörülü olur. İyi insan, mümin, herkesle iyi geçinir. Başkalarına sıkıntı vermediği gibi, onlardan gelecek eziyetlere de katlanır. Bir kusuru için kimseye darılmamak gerekir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, Rabbimizden hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyoruz” diyerek değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ettiğini, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini dilediğini belirtti.

 

Gülpınar’dan Ramazan Bayramı mesajı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özel: Öğretmenlerin yanında, onlarla mücadele etmeyi sürdüreceğim
Özel: Öğretmenlerin yanında, onlarla mücadele etmeyi sürdüreceğim
12 branşta 55 sporcu olimpiyat kotası aldı
12 branşta 55 sporcu olimpiyat kotası aldı