Başkan kuş, çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyip, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kuş," Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

513 kez okundu.
Başkan kuş, çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyip, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kuş," Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz." dedi.  Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına devam ediyor. vatandaşların yol mağduriyetinin önüne geçmek için merkezde kilitli parke taşı taşı döşeme, bakım ve onarım ile yeni yol ağı oluşturma çalışmaları kırsalda ise stabilize yol yapımı ile devam ediyor. ilçe genelinde hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. vatandaşlarımızın her zaman hizmetinde olacaklarını belirten Başkan Kuş, çalışmaların aralıksız bir şekilde süreceğini söyledi.

Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan gece gündüz demeden çalışma yürüttüklerini ve vatandaşların her zaman hizmetinde olacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş," Eyyübiye Belediyemizin Fen İşleri Birimi ilk günden bu yana çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Gerek merkezde gerek kırsalda hızlı bir şekilde çalışıyoruz çok şükür. Şu anda 4 şantiyemiz Eyyübiyeli kardeşlerimize hizmet vermekte ve merkezde kilitli parke taşı çalışmalarımızda devam ediyor. Mahallelerimizin kilitli parke taşı sıkıntılarını gidermiş olacağız. Bu mahallemiz bittikten sonra Asya mahallemize geçeceğiz. Sonra programlamış olduğumuz diğer mahallelerimize peyder pey hizmeti getireceğiz. Değerli Eyyübiyeli kardeşlerim emanetiniz emin ellerde bizi seçtiniz bizi bu göreve layık gördünüz. Biz de yaklaşık 1 yıldır gerek şahsım gerek Belediye Başkan Yardımcılarım, Meclis Üyelerimiz, İlçe Başkanımız, Teşkilatımız ve  1100 personellimiz ile hizmetkarınız olduk. Önümüzdeki 4 yıl boyunca da Eyyübiyeli kardeşlerimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. " dedi.

Başkan kuş çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Halevi: Bu kadar füze ve İHA'nın İsrail topraklarına fırlatılması tepkiyle karşılanacak
Halevi: Bu kadar füze ve İHA'nın İsrail topraklarına fırlatılması tepkiyle karşılanacak
Ukrayna Dışileri Bakanı Kuleba, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü
Ukrayna Dışileri Bakanı Kuleba, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü