Ceylanpınar'da Antep deresi için yeni proje.

Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Plan Proje Dairesi Başkanı Sn. Abdullah Fatih Kara, ile birlikte Şehrin ortasından geçen Antep deresinde incelemelerde bulundular.

720 kez okundu.
Ceylanpınar'da Antep deresi için yeni proje. Advert

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, İlçemizin Ortasından geçen Antep deresinde çalışmalara yakın zamanda  başlayacaklarını belirtti.Yıllardır atıl durumda bırakılan ve küçük çaplı çalışmaların dışında hiç bir proje üretilmeyen Antep deresindeki sorunu çözüme kavuşturacağız dedi.Başkan Soylu, derenin içinde biriken,su akışını engelleyen, koku ve görüntü kirliliği oluşturan atıklar için yeni proje hazırladıklarını söyledi. Başkan Soylu, İlçemizdeki görüntü kirliliği ve kötü koku ortadan kalkacak mevsim geçişlerinde olası sel riski ve çevre kirliliğini ortadan kaldırmak için Antep deresi için yeni proje hazırladık.Yakın zamanda çalışmalara başlayacağız dedi.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu,Temiz dere, temiz kanal, temiz çevre, temiz Ceylanpınar sadece bizim çalışmalarımızla değil, bunu başarmak hepimizin görevidir,bu nedenle el ele verip bu işin üstesinden geleceğiz.
Bu Ceylanpınar hepimizin, Ceylanpınar'ımızı' hak ettiği yere ulaştırmak hepimizin görevidir. 


   Başkan Soylu, aynı zamanda alt yapı sorunu olan mahallelerimiz için çalışmalara başladık.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Koordineli çalışarak, ilçemizin en büyük kanayan yarası olan altyapı sorununu çözmek için çalışmalara başlayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, altyapı çalışmalarında önemli bir noktaya geldiklerini belirtti. 
Başkan Soylu ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Plan Proje Dairesi Başkanı Sn. Abdullah Fatih Kara,ile birlikte, Cumhuriyet Mahallemizin alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde incelediler.
Ceylanpınar’ın geleceği için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesinin alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Ceylanpınar'da Antep deresi için yeni proje.
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı