Kırsalda ilaçlama çalışmaları sürüyor

Siverek Belediyesi ilaçlama çalışmaları kapsamında kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

2241 kez okundu.
Kırsalda ilaçlama çalışmaları sürüyor Advert

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların taleplerini değerlendiren ekipler, hayvan barınakları, kümes ve bataklık alanları ilaçlıyor.

Olası haşere ve böceklere karşı yürütülen çalışma ile vatandaşların yaz aylarını sorunsuz geçirmeleri hedefleniyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Siverek ilçesinin nüfus ve yüzölçümü itibariyle Şanlıurfa’nın en büyük ilçeleri arasında olduğu vurgulandı.

İlaçlama biriminin gelen talepleri belirlenen program çerçevesinde değerlendirdiğinin belirtildiği açıklamada, “Kent merkezinin yanı sıra kırsaldaki mahalle ve sokaklarla büyük bir alana hizmet vermeye çalışan ekiplerimiz, yoğun bir mesai harcamaktadır. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri belirlenen program dahilinde değerlendirmeye alan ekiplerimiz, 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. İlaçlama çalışmalarında hedefimiz vatandaşlarımızın yaz aylarını sorunsuz geçirmeleridir. Bu anlamda sabır gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” denildi. 

Kırsalda ilaçlama çalışmaları sürüyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran: Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki anlaşmalara saygı duyuyoruz
İran: Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki anlaşmalara saygı duyuyoruz
Çocuklar için 23 Nisan'a özel hazırlanan
Çocuklar için 23 Nisan'a özel hazırlanan "Gazete Çocuk'" yayında