Başkan Bayık'tan 15 Temmuz Mesajı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

1281 kez okundu.
Başkan Bayık'tan 15 Temmuz Mesajı Advert

Mesajında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Bayık, bir ve beraber olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur ve olamaz dedi.

Bayık, mesajına şu ifadelerle devam etti:

'Bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içen, ancak inancını ihanete çevirerek ülkenin bütünlüğüne kast eden Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ),  bu aziz milletin inanılmaz gücü karşısında perişan olmuş ve kirli emeline ulaşamamıştır. Cennet vatanımızın üzerinde dalgalanan bayrağımıza, dinmeyen ezanlarımıza, birlik ve bütünlüğümüze tezgah kuranlar, bugün tezgahları başlarına yıkılmış ve tarihin kirli ihanet sayfalarında yer almışlardır. Bağımsızlığını ve inancını hiçbir şeye değiştirmeyen aziz milletimiz, ihanetin hedefindeki Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşuyla meydanlara dökülmüş ve karanlık gecenin sabahında ülkeyi aydınlığa kavuşturmuştur. Hain darbe girişimi karşısında, ölümü kendi bedeninde ve kendi ruhunda öldüren aziz milletimiz, tüm dünyanın gözleri önünde yeni bir tarih yazarak 15 Temmuz'u, şehit ve gazilerini ölümsüzleştirmiştir. Bu vesile ile; 15 Temmuz'da tanklara ve toplara, uçak ve bombalara karşı canını siper eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum'.

 

Başkan Bayık'tan 15 Temmuz Mesajı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AHEF’ten yapılan açıklamaya göre deprem bölgesindeki aile hekimleri iş bırakıyor
AHEF’ten yapılan açıklamaya göre deprem bölgesindeki aile hekimleri iş bırakıyor
EURUSD analizi
EURUSD analizi