Haliliye’de Bayram Öncesi Tedbirler Hat Safhada

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamladı. Zabıta ekipleri ilçe genelinde belirlenen kurban satış yerlerinde denetimlerini sürdürüyor. Satış yerlerinde maske dağıtımına devam eden ekipler; vatandaşları salgına karşı hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet etmeleri yönünde uyarıyor.

540 kez okundu.
Haliliye’de Bayram Öncesi Tedbirler Hat Safhada Advert

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların rahat bir şekilde kurbanlarını alması ve sonrasında kesim işlemini yapabilmesi için ilçenin farklı birçok bölgesinde kurban satış ve kesim yerleri belirledi. Yerlerin belirlenmesinin ardından ekipler, satış ve kesim yerlerine tanıtıcı brandalar astı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü belediyenin belirlediği kesim ve satış yerlerinde hazırlıklarını tamamlarken, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise son dönemlerde kentte ciddi artış gösteren koronavirüs vakalarını da dikkate alarak kurban satış noktalarında denetimlerini sürdürüyor. 

Ekipler, kurban satış yerlerine covıd-19 salgınından korunma tedbirleri çerçevesinde de vatandaşlara maske dağıtımını sürdürüyor. Haliliye zabıta ekipleri ayrıca kurbanlık satışı ve alışını yapan vatandaşları hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet etmeleri yönünde uyarıyor.

Öte yandan Haliliye Belediyesinin, vatandaşların Kurban Bayramı’nda herhangi bir sıkıntı yaşamaması adına bayram öncesinden başlayıp bayram süresince ilgili tüm birimleri ile sahada olmaya devam edeceği bildirildi.   

Haliliye’de Bayram Öncesi Tedbirler Hat Safhada
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsrail ordusu Halep'i vurdu
İsrail ordusu Halep'i vurdu
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak