Öğrenci Fen Lisesi’nin ise neden haberlerde sahiplendiniz?

MEM Eğitim Kurumları, önceki gün basına servis ettiği haberde, 2020 YKS ham puan il 1.si Türkiye 82.si olan Yılmaz Yılmazer’in kendi öğrencileri olduğunu ifade etti. Ancak Fen Lisesi ise duruma tepki gösterdi. RHA Ajans’ın yaptığı haberden sonra kurumdan açıklama geldi. Kurum önceki gün basına servis edilen habere nazaran, FEN Lisesi’ni dorular nitelikte öğrencinin son 1 yıl içinde kurs merkezinden ders ve koçluk programı aldığını ifade etti.

1503 kez okundu.
Öğrenci Fen Lisesi’nin ise neden haberlerde sahiplendiniz? Advert

MEM Eğitim Kurumları, 2020 YKS ham puan il 1.si Türkiye 82.si olan Yılmaz Yılmazer ile ilgili önceki gün kentte bazı haber sitelerine haber metni servis ederek, öğrencinin kendi bünyelerinden derece yaptığını ifade etti.

MEM Eğitim Kurumları’nın bu haber metnine cevap gecikmedi. Fen Lisesi yaptığı açıklamada öğrencinin kendi öğrencileri olduğunu ve pandemi nedeniyle son 1 yılda kurs merkezinden eğitim aldığını ifade etti. Ruha Haber Ajansı’nın bugün kaleme aldığı, “Başka okulun öğrencisini kendi öğrencileri diye tanıttılar!” başlıklı haberinden sonra kurumdan açıklama geldi. Kurum yaptığı açıklamada FEN Lisesi’ni destekler nitelikte öğrencinin son 1 yıl içinde kurs merkezinden ders ve koçluk programı aldığını ifade etti.

Ancak önceki gün MEM Eğitim Kurumları tarafından kentte yayın yapan bazı basın kuruluşlarına servis edilen haberde ise öğrencinin kendi bünyelerinden çıktığını ifade etti.

ÖNCEKİ GÜN BAŞARI SAHİPLENİLDİ

Önceki gün servis edilen haber metninde şu ifadelere yer verilmişti:

“Eğitim Mem’leket Meselesi sloganıyla yola çıkan ve 2016-2017, 2017-2018 YKS il 1.sini çıkaran Mem Eğitim Kurumları, 2020 YKS Ham Puan İl 1.si Türkiye 82.sini de çıkararak son 5 yılda bu başarıyı 3 kez tekrar ederek büyük bir başarıya imza attı.

Pandemi sürecinin eğitime olumsuz etkilerini kırarak Uzaktan Eğitim sürecinde başarılı çalışmalar yapan kurum, Eğitim alananında makus talihimizi kırma noktasında kitlesel başarıda da adından söz ettiriyor. Mem Eğitim Kurumları Kurucusu Özgür Aslan, bu şehrin çocuklarına inanıyoruz ve onları hak ettikleri yerlere gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye 82.si aynı zamanda Ham Puan İl 1.si olan öğrencimi, ailesini ve öğretmenlerimizi kutluyoruz. Bize emanet eden Fen Lisemizi de tebrik ediyorum, diyerek tüm eğitim camiasının yaklaşan kurban bayramını kutladı.”

“ÖĞRENCİ, FEN LİSENİN ÖĞRENCİSİ OLMAKLA BERABER SON 1 YILDIR KURS MERKEZİMİZDEN DERS VE KOÇLUK PROGRAMI ALMAKTADIR”

Bugün Ruha Haber Ajansı’nın kaleme aldığı, “Başka okulun öğrencisini kendi öğrencileri diye tanıttılar!” başlıklı haberinden sonra kurumdan açıklama geldi. Kurum yaptığı açıklamada FEN Lisesi’ni destekler nitelikte öğrencinin son 1 yıl içinde kurs merkezinden ders ve koçluk programı aldığını ifade etti.

MEM Eğitim Kurumları’nda görev yapan Mehmet Büyükfırat isimli şahsın Ruha Haber Ajansı’na kurum adına gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

“YKS resmî sınav sonuçlarına göre Yılmaz Yılmazer ham puan Türkiye 82.si Şanlıurfa İl 1.si olarak memlekete büyük bir başarı kazandırmıştır. Öğrenci, Fen lisenin öğrencisi olmakla beraber son 1 yıldır kurs merkezimizden ders ve koçluk programı almaktadır.

Öğrenci, gerek sosyal medya hesaplarında gerekse de katıldığı TV programlarında açıkça her iki kuruma da teşekkür etmiştir.

Ayrıca MEM Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Aslan, yayınladığı mesajda ; “Onu Bugünlere Getiren Tüm Hocaların ve Şanlıurfa Fen Lisesinin Emeği Çok Büyüktür.” Yazarak Şanlıurfa’nın en güzide devlet okuluna teşekkür etmiştir.

Eğitim konusunda birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde konuya sağduyulu yaklaşılması gerektiği kanaatindeyiz.

Öğrenci Fen Lisesi’nin ise neden haberlerde sahiplendiniz?
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib, İran'ın Belçika Büyükelçisi Robatjazi'yi çağırdı
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib, İran'ın Belçika Büyükelçisi Robatjazi'yi çağırdı
Babacan, Bolu Belediye Başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin’in babasının cenazesine katıldı
Babacan, Bolu Belediye Başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin’in babasının cenazesine katıldı