İsa YUMUŞAKDAŞ / Ancak 7 Haziran seçimlerinin üzerinden 11 gün geçmeden hemde bu sıcak Ramazan ayının ilk iftarında Akçakale'deki elektrik kesintileri vatandaşları bıktırdı.
Akçakaleli vatandaşlar ramazan ayının ilk iftarını mum ışığında açarak DEDAŞ'a keyfi kesilen ve iftara denk getirilen elektrik kesintilerini uygulayan DEDAŞ'a beddua da bulundular.
ELEKTRİK SORUNUNU HALLETTİK DEMİŞLERDİ!
Ramazan ayının ilk iftarında elektrik kesilince mum ışığında iftara açan Akçakaleli vatandaşlar kesintiler nedeniyle DEDAŞ ve siyasilere bedduada bulundular.Bilindiği üzere 7 haziran seçimleri öncesi AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nurettin Nebati özel bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelerek elektrik meselesini hallettik demişlerdi.Henüz seçimlerin üzerinden 11 gün geçti ve yine dün Akçakale'de bazı semtlerde elektrikler kesildi hemde iftar vati vatandaşların Ramazan'ın ilk iftarını açmak üzereyken kesildi. Bu duruma tepki gösteren Akçakale halkı Ak Parti Şanlıurfa'da en çok oyu Akçakale'de aldı.Bunun karşılığı mum ışığında iftar mı açmak diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Öte yanda AKP Şanlıurfa Milletvekilleri Ankara’ya Gidilmeden Dedaş’tan Verdileri Sözü Tutulmadı bir basın toplantısında dile getiren AKP Urfa milletvekilleri bundan sonra dedaş elektrikleri kestirmeyecek ve buda merak konusu oldu buda bir projemimdir acaba
Kaynak: URFA ŞAFAK

