Şanlıurfa'da yeni tip koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, saat   21.00'de başlayan ve 28  Aralık Pazartesi günü 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında kutsal balıkları, buralarda barınan kedileri ve güvercinleri besledi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri kutsal balıkları, buralarda barınan kedileri ve güvercinleri beslemek için harekete geçti. Sabah saatlerinde Büyükşehir'in Twitter adresinden; 'Olay yerinden bildiriyoruz: Kahvaltılar yapıldı, keyifler yerinde' ifadeleri paylaşıldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün ise, 'Ne demiş Cemal Süreya: “Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı' ifadelerini kullandı. 

 

 

RHA