Misli.Com 2. Lig'de 2 Erteleme maçı oynandı!

-Misli.Com 2. Lig Beyaz Grupta Erteleme maçlarında Şanlıurfaspor-Kocaelispor ve Kahramanmaraşspor-Çorum FK maçları oynandı.

967 kez okundu.
Misli.Com 2. Lig'de 2 Erteleme maçı oynandı! Advert

Misli.Com 2. Lig Beyaz Grupta Korona virüs vakaları nedeniyle ertelenen 2 karşılaşma 17 Ocak 2021 tarihinde oynandı.İşte alınan sonuçlar:

Kahramanmaraşspor 2-3 Çorum Fk

Misli.com 2. Lig Beyaz grupta 11.Haftanın erteleme maçında Kahramanmaraşspor'un konuğu Çorum Fk oldu.12 Şubat stadında oynanan karşılaşmayı Burak Güner yönetti.Emir Kılıçarslan ile Recep Güneş yardımcı hakem olarak görev yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Demirkıran oldu. Karşılaşmayı konuk ekip 3-2 kazandı.

Şanlıurfaspor 1-1 Kocaelispor

Misli.com 2. Lig Beyaz grupta 15.Haftanın erteleme maçında

Şanlıurfaspor evinde Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı.

Şanlıurfa Gap Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Metehan Alpat yönetti. Yardımcılıklarını ise Necmi Demir ile Mehmet Ali Çetin yaptı. Müsabakada dördüncü hakem olarak Doğukan Yıldırım görev yaptı.

İnegölspor - Sancaktepe Futbol Kulübü maçı ertelendi

Misli.com 2. Lig Beyaz grupta 17 ocak pazar günü saat 13:00'de oynanması gereken 12.Haftanın erteleme maçı İnegöl'de etkili olan kar nedeniyle 18 ocak pazartesi günü saat 13:00'de İnegölspor ile Sancaktepe Futbol Kulübü karşı karşıya gelecek.

RHA

Misli.Com 2. Lig'de 2 Erteleme maçı oynandı!
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı