Türkiyenin, çok uluslu şirketlerin kararlarından bağımsız olarak evrensel kalitede bir demokrasiyi hak ettiği unutulmamalıdır. Demokrasi ve ifade özgürlüğünü korumak; kâr amaçlı çok uluslu şirketlerin değil, siyasi partilerin ve sivil toplumun görevidir.

Türkiyenin gündemi yasaklar olmamalıdır. Türkiyenin gündemi dostlar alışverişte görsün mantığıyla yapılan düzenlemeler veya reklam kısıtlamalarını atlatmak olmamalıdır.

Gündemimiz özgürlük, yatırım ve tek dijital pazardır

DEVA Partisinin gündemi; ülkemizi interneti özgür olmayan bir ülkeler liginden, Bangladeş, Kolombiya ve Zimbabwe gibi ülkelerin gerisinde yer almaktan bir an evvel kurtarmaktır.

DEVA Partisinin gündemi; komşularımıza giden milyar dolarlık teknoloji yatırımlarını ülkemize çekmektir. Ülkemizden yeni unicornlar çıkarmak, gençlerimize yeni fırsatlar sunmaktır.

DEVA Partisinin gündemi; Avrupa Birliği müzakerelerinde tek dijital pazar’ konusunu önceliklendirmektir. Küresel platformlarda kürsü sahibi bir Türkiyenin dünya çapında üretilen çözümlere paydaş olmasıdır.

DEVA Partisinin gündemi, daha hür, daha zengin ve dünyaya daha entegre bir Türkiyeyi inşa etmektir.