Başkan Baydilli’den Ramazan Ayı Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Ramazan ayının sağlık ve huzur getirmesi duasında bulundu

1418 kez okundu.
Başkan Baydilli’den Ramazan Ayı Mesajı Advert

Karaköprü Başkanı Metin Baydilli 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının başlaması vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli, mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine sağlık ve huzur getirmesini diledi.

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in Müslümanlar tarafından her zaman özlemle beklenen ve coşkuyla karşılanan bir ay olduğuna dikkat çeken Başkan Baydilli koronavirüs nedeniyle tam olarak bu coşku yaşanmasa da bu ayın en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Baydilli mesajına şöyle devam etti:

"Rahmet, mağfiret, bereket ve yardımlaşma ayı olan Ramazan-ı Şerif tüm ihtişamıyla geldi. 11 ayın sultanı bu mübarek ayda gönüller huzur ve maneviyat ile doluyor, maddeden uzaklaşıyoruz. Pandemi gölgesinde geçecek olan bu Ramazan ayında da eskisi gibi birlik ve beraberlik içerisinde, güzel etkinliklerle dolu dolu bu ayı geçiremesek de bu ayın rahmet ve bereketinin farkında olarak bu ayı ifa edeceğiz.

Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Ramazan’da yakınlaşmayı kalplerden yapalım, pandemi kurallarına uyarak sosyal mesafemizi korumaya devam edelim. Yardımlaşmaya en çok ihtiyaç duyulan bu ayda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan ayının iyilik ve güzelliklerin yayılması, sağlıklı günlere dönüşe vesile olmasını diliyorum.

Ramazan ayının Tüm İslam alemi ile birlikte ülkemize, Şanlıurfa’mıza ve Karaköprü’müze hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum.

 

Başkan Baydilli’den Ramazan Ayı Mesajı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsrail ordusu Halep'i vurdu
İsrail ordusu Halep'i vurdu
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak