Galatasaray Hatıra Ormanı bu sefer Denizli’de hayata geçirildi

“Her Nefeste Galatasaray“ projesi kapsamında hayata geçirilen Galatasaray Hatıra Ormanlarının ikincisi Denizli’de yöneticilerimizin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. Kulübümüzün Kurucusu Ali Sami Yen’in ardından başkanlık yapan Refik Cevdet Kalpakçıoğlu’nun ismini taşıyan ormana, İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcımız Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyemiz Dilek Kutlu, Denizli Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Kazım Varlıker ve taraftarlarımızın katılımıyla ilk can suyu verildi.

1425 kez okundu.
Galatasaray Hatıra Ormanı bu sefer Denizli’de hayata geçirildi Advert

Galatasaray Hatıra Ormanı bu sefer Denizli’de hayata geçirildi,

İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak bu anlamlı projeleri gerçekleştirmenin mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Yönetim kurulundaki değerli kardeşim, arkadaşım Dilek Kutlu’nun başlattığı bu proje hepimizi heyecanlandırdı. Rahmetli Ali Sami Yen beyefendinin ismiyle Galatasaray Hatıra Ormanı’nı Kemerburgaz’da yapmıştık. İkincisini de Denizli’de açıyoruz. Bu orman Ali Sami Yen’de sonra ikinci başkanımız olan Cevdet Kalpakçıoğlu’nun adını aldı. Cevdet Kalpakçıoğlu’nun torunu Sinan Kalpakçıoğlu ile aynı yönetimde görev yapmıştım. O mutluluğu da yaşadım. Bu projelerimiz böyle devam edecek. İnşallah bundan sonra benim için çok değerli olan Mesut Yılmaz ismiyle Bodrum’da bir orman açacağız. O da bizim eski başbakanlarımızdan. Adana Fatih Terim Ormanı’nı açacağız. Bunun gibi çok projemiz var. Bugün de ikinci başkanımızın Denizli’deki ormanının açılışını yapıyoruz. Fidanlar önceden dikilmişti. Maçımız olduğu için bugüne ayarladık açılışı. Bunun için çok mutluyuz. Bu projeye emeği geçen herkese, Denizli derneğimize ve Orman İşletme Şube Müdürümüze, hepsine camiam ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bunlar çok güzel şeyler. Bu boşluk komple yeşil alan olacak.” şeklinde konuştu.

Bu güzel projenin Türkiye’nin dört bir yanına yayılacağını söyleyen Başkan Yardımcımız Yusuf Günay, “Türkiye’nin dört bir yanındaki Galatasaray dernekleriyle beraber yönetim kurulumuz Dilek kardeşimizin çabalarıyla , hem yeşil hem de çevreye duyarlı bir adım atarak Galatasaray Ormanları projesini gerçekleştirmiş oldu. Türkiye’nin dört bir yanında Galatasaray Ormanı projelerimi gerçekleştirmek görevimiz. Bu konuda heyecanlıyız. Hem tabiata bir hizmet hem de Galatasaraylılığı Türkiye sathına yaymak… Bu tip çalışmalarla gurur duyuyoruz. Ben Denizli Galatasaray Taraftarlar Derneği’ne teşekkür etmek istiyorum. Bu faaliyetler devam edecek. Sayın Abdurrahim abimizin dediği gibi Bodrum, Adana, Gaziantep gibi illerimizde bu çalışmalarımız ara vermeden devam edecek.” dedi.

Her Nefeste Galatasaray projemizin gerçekleştirilmesine önayak olan yönetim kurulu üyemiz Dilek Kutlu, “Her nefeste Galatasaray projesini başlattığımızda 19 bin üyemizin her biri adına bir ağaç dikmeyi planlamıştık. Kemerburgaz arazisinin artık tamamen kulübümüze geçtiğinin bir göstergesi olarak Kemerburgaz arazisinin sınırında bu projeyi başlattık. Daha sonra bütün taraftarlarımızdan bizim de bir katkımız ve ağacımız olsun şeklinde taleplerinin ardından derneklerimizle konuştuk. Taraftar derneklerimiz bizim sadece şampiyonluk kutlamlarında bir araya geleceğimiz derneklerimiz değil. Çok kıymetli, çok hevesli Galatasaraylılar. Denizli’nin benim için çok ayrı bir yeri var. Hiçbir zaman bir dediğimizi iki etmediler. Sayın Kazım Başkanım sadece orman projemizde değil, hangi konuda arasak yanımızda oldular. Galatasaray için ellerini taşın altına koydular. Burada katkıda bulunan tüm bağışçılarımız ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah tüm Türkiye’ye zamanla yayılacak olan bu hazır projenin devamını diliyorum. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Denizli Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Kazım Varlıker ise, “İlk bu proje başladığında Denizlililer olarak bunun içinde olmak istedik. Her nefeste Galatasaray bu projenin adı. Çok şükür Allahıma çok kısa zamanda bağış toplayarak bu projeyi ilk gerçekleştiren taraftar derneği olduk. Bundan dolayı üyelerimize sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Değerli başkanlarıma yöneticilerime teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki projelerimiz devam edecek. Amacımız Denizli’de Galatasaray’ı yaşamak, Galatasaray’ı Denizli’de yaşatmak olacaktır. Diğer taraftar derneklerine de bu projeler örnek olsun. Bunu devam ettirelim. Bizler diğerlerine örnek olalım. Onlardan da böyle projeleri bekliyoruz.” dedi.

Galatasaray Hatıra Ormanı bu sefer Denizli’de hayata geçirildi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Memleket Partisi'nden “genel merkez kapatıldı” iddialarına yanıt
Memleket Partisi'nden “genel merkez kapatıldı” iddialarına yanıt
Bakan Bak'tan milli sporcu Serkan Yıldırım'a tebrik
Bakan Bak'tan milli sporcu Serkan Yıldırım'a tebrik