Başkan Ekinci muhtarların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, merkez ve Kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

1295 kez okundu.
Başkan Ekinci muhtarların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor Advert

Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir’in kalkınması, gelişimi, noktasında başlattığı uygulama doğrultusunda belirli aralıklarla dernek ve sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve değişik alanlarda gruplarla istişare toplantılarına devam ediyor.

Başkan Ekinci bugün de, Merkez  ve kırsal  mahalle muhtarları  Şark pınar Mahalle Muhtarı Ahmet Yaşar, Germen Kırsal Mahalle Muhtarı Mehmet Kaynak, Başköy Muhtarı İbrahim Pasçı, Tekneli Muhtarı  Abdurrahman Çimen, Dinçer Muhtarı Mehmet Kızılboğa, Gözler Muhtarı Münir Atılgan, Toklu Muhtarı M.Emin Demir ve Gözlek Mehmet İsaoğlu  Olaçı Mahalle Muhtarı Hadi Yüksel  ile bir araya gelerek, mahallelerin sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Her defasında vatandaş, STK ve Muhtarlarla bir araya gelerek ortak akıl ile istişarenin önemine değinen Başkan Ekinci, Muhtarların alandaki gözleri ve kulağı olduğunu söyledi.

Vatandaş, Muhtar ve STK’ların görüş ve gözlemlerinin kendileri için çok önemli ifade eden Başkan Ekinci, Viranşehir’in kalkınması ve gelişimi, noktasında her zaman olduğu gibi bundan sonrada Muhtar ve STK’larla bir araya gelmeye, sorun ve taleplerini dinlemeye devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Ekinci muhtarların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı