Urfa sağlığında neler oluyor? Müdür Gülüm sessizliğini koruyor

Şanlıurfa'da sağlık alanında son günden bu yana gündem hayli yoğun olurken, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm'ün sessizliğini koruması akıllarda soru işareti bıraktı.

1006 kez okundu.
Urfa sağlığında neler oluyor? Müdür Gülüm sessizliğini koruyor Advert

Şanlıurfa’nın sağlık konusundaki siyasi savaşları “Benim adamım olsun” “Şu koltuğa, bu isim gelsin.” savaşları devam ediyor.

BAŞHEKİM ŞEYHANLI İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Dr. Eyyüp Sabri Şeyhanlı'nın görevinden istifa etti. Şeyhanlı’nın göreve atanma tarihi olarak 9 Temmuz gösterilirken, Cuma günü atanan Başhekim Şeyhanlı’nın Pazartesi istifa etmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Öte yandan Başhekim Şeyhanlı'nın istifasının ardından İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm kamuoyunu aydınlatacak bir açıklama yapmadı.

EYYÜBİYE HASTANESİNDE ÜST YÖNETİMİN İSTİFA İDDİASI!

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Dr. Eyyüp Sabri Şeyhanlı'nın görevinden istifa etmesinin yankıları sürerken, Eyyübiye 800 Yataklı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde üst yönetimin topluca istifa ettiği iddia ediliyor.

BİR İSTİFA DA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN!

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden istifa eden Dr. Abdurrahman Açıkgöz, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevinden de istifa etti.

GÜLÜM NEDEN SESSİZ?

Şanlıurfa'da sağlıkta kazanlar bu denli kaynarken, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm'ün sessizliğini koruması akıllarda soru işareti bıraktı. Kent kamuoyu Gülüm'ün İl Sağlık Müdürü olarak kenti aydınlatacak bir açıklama yapmasını istese de Gülüm sessizliğe gömüldü.

# SON DAKİKA | bir başkan şanlıurfa şanlıurfa. Devam Olarak Ediyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi