5 ilde terör operasyonu! Aralarında Urfa'da var

Aralarında Şanlıurfa'nın da olduğu Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'nün Osmaniye merkezli Gaziantep, Şanlıurfa, Mersin, ve Adana illerinde PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütüne yönelik eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonda 5 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1256 kez okundu.
5 ilde terör operasyonu! Aralarında Urfa'da var Advert

Aralarında Şanlıurfa'nın da olduğu  Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'nün Osmaniye merkezli Gaziantep, Şanlıurfa, Mersin, ve Adana illerinde PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütüne yönelik eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonda 5 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün PKK/KCK - PYD/ YPG terör örgütlerine yönelik koordineli olarak başlattığı çalışmalar neticesinde Osmaniye merkezli Gaziantep, Şanlıurfa, Mersin ve Adana'da belirlenen adreslere eş zamanlı olarak şafak operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında Suriye uyruklu M.M., A.G., A.B., İ.M.G. ve M.M. isimli şahıslar gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından dliyeye sevk edilen şahıslardan M.M. ile A.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken A.B., İ.M.G. ve M.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

# Osmaniye merkezli terör operasyonu Urfa'da var. Urfa'da var terör operasyonu! Aralarında 5 ilde SON DAKİKA | şanlıurfa ardından Urfa'da Olarak göre
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EURUSD analizi
EURUSD analizi
IDF: İsrail Savunma Kuvvetleri, Şifa Hastanesi alanında mücaledeye devam ediyor
IDF: İsrail Savunma Kuvvetleri, Şifa Hastanesi alanında mücaledeye devam ediyor