"Uğur"lu Mezunlar, dünya çapında başarılarıyla yeni nesile örnek oluyor

Uğur Koleji Mezunlar Birliği yıllık olağan kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

445 kez okundu.
Advert

Uğur Koleji Mezunlar Birliği kuruluşunun ilk etkinliği olan Mezunlar Birliği Tanışma Kahvaltısı'nda mezun öğrencilerimizi bir araya getirdi. Yağmurlu ve serin bir sonbahar sabahı yerini sıcak sohbetlerin yapıldığı, yıllar sonra özlemlerin giderildiği mutlu bir pazar gününe bıraktı.

Uğur Koleji mezunlarından bir isim şöyle diyor:

Uğur Koleji’nin bana kattığı sorgulama, öğrenme ve araştırma yeteneği eğitim hayatımın geri kalanını şekillendirdi. Şüphesiz öğretmen- öğrenci diyalogunun her zaman üst seviyede olmasının da bunda payı büyüktür.

Çevre ve sosyal duyarlılığın lise eğitimimin bir parçası olması beni ayrıca mutlu ediyor. Kardeş okullarda İngilizce öğretmenliği yapmak, zihinsel engelli öğrencilerle çalışmak ve ayrıca TEMA vakfı ile ortak yürütülen çalışmalarda bir fiil bulunmak ben ve arkadaşlarımın sorumluluk sahibi bireyler olmasında yardımcı olmuştur.

Başarılı bir lise eğitimi sonrası, Kanada Viktorya Üniversitesi'ne kabul edildim. Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü’nde öğrenim gördüm ve şu anda aynı bölümde yüksek lisans yaparken aynı zamanda da eğitim ve araştırma asistanlığı yapmaktayım. Önüme sunulanları düşünmeden ve sorgulamadan kabul etmemeyi bana aşılayan tüm öğretmenlerime kucak dolusu sevgilerimi iletirim.

"Uğur"lu Mezunlar dünya çapında başarılarıyla yeni nesile örnek oluyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti