Başkan Ayşe Çakmak, hal pazarı esnafını ve vatandaşları ziyaret etti

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, sabahın erken saatlerinde sebze hali esnafını ziyaret etti.

1138 kez okundu.
Başkan Ayşe Çakmak, hal pazarı esnafını ve vatandaşları ziyaret etti Advert

Esnaf ve vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek amacıyla yürüttüğü program kapsamında ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Siverek Sebze ve Meyve Hali’nde incelemelerde bulundu.
Sabahın erken saatlerinde bölge esnafını ziyaret ederek bol kazançlar temennisinde bulunan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, alışveriş yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.
Beraberinde belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle iş yerlerini gezen Başkan Çakmak, Siverek Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbetisırasında gelen talepleri dinleyen Çakmak, ilgili birim müdürlerinetaleplerin karşılanması talimatını verdi.
Ziyaretler sırasında Başkan Çakmak’a eşlik eden Siverek Sebze Meyve Komisyoncu ve Tüccarları Derneği Başkanı Sertaç Bozdağ, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Hal pazarı esnafının taleplerini doğrudan Başkan Ayşe Çakmak’a ilettiklerini ifade eden Bozdağ, “Başkanımızın sürekli halkla iç içe olduğunu görüyor ve takip ediyoruz. Bizde kendisini bekliyorduk ki kısa sürede bizi de ziyaret etti. Esnaf bölge ekonomisinin temel taşlarındandır. Başkanımıza ziyareti nedeniyle teşekkür ediyoruz.” dedi.
Her fırsatta esnaf ve halkla bir araya geldiklerini belirten Başkan Ayşe Çakmak, talepleri yerinde dinlediklerini söyledi.
Esnafın ilçe ekonomisi için önemli olduğuna dikkat çeken Çakmak, “Esnafımızın huzurlu ve mutlu olması bizleri de mutlu eder. Ziyaretlerimiz kapsamında bugün hal pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sohbet etmek fırsatı bulduk ve Siverek Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu dile getirdik. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” diye konuştu.

 

Başkan Ayşe Çakmak hal pazarı esnafını ve vatandaşları ziyaret etti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı