Şanlıurfaspor'da anlamlı hareket

Şanlıurfasporlu futbolcular 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde okulları ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

985 kez okundu.
Şanlıurfaspor'da anlamlı hareket Advert

ŞANLIURFASPOR'DAN BİR GÜZEL HAREKET DAHA
Şanlıurfasporlu futbolcular 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde okulları ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı. Futbolcuları karşısında gören öğretmenler de duyarlılığından dolayı Şanlıurfaspor Ailesine teşekkür etti.

Son dönemlerde futbolun yanı sıra sosyal etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiren Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor, bu kez Öğretmenler Günü içinyollardaydı. Kırsal bölgelerdeki okullara öncelik veren Şanlıurfaspor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak eğitimcilerle buluştu. Okullara sürprizler düzenleyen Şanlıurfasporlu futbolcular, sınıflara giderek öğretmenlerin gününü kutladı. Sarı Yeşil formalarla futbolcuları karşısında gören öğretmenler de duyarlılığından dolayı tüm Şanlıurfaspor ailesine teşekkür etti.

BAYTEMUR: ÖĞRETMENLERİMİZİN BİZİM İÇİN ÖNEMİ BAMBAŞKA
Etkinlik ile ilgili bir değerlendirme yapan Taraftardan Sorumlu Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Talat Baytemur, eğitim camiasının kendilerinde her zaman ayrı bir önemi olduğunu dile getirdi. Ziyaretlerinde kırsal bölgeleri daha çok tercih ettiklerini sözlerine ekleyen Baytemur, tüm Şanlıurfaspor Ailesi olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutladıklarını dile getirdi.

# Şanlıurfasporlu futbolcular etkinlikleri çerçevesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü okulları ziyaret ederek Kutladı. Öğretmenler Günü'nü Olarak SON DAKİKA | bir her için?. ilgili 24 Kasım Öğretmenler Günü
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Guterres: Son günlerde sözlerde ve eylemlerde tehlikeli bir tırmanışa tanık olduk
Guterres: Son günlerde sözlerde ve eylemlerde tehlikeli bir tırmanışa tanık olduk
Erdoğan: Tanzanya, ülkemizin Doğu Afrika’daki en önemli ortaklarından biridir
Erdoğan: Tanzanya, ülkemizin Doğu Afrika’daki en önemli ortaklarından biridir